Staţiunea Herculane se reinventează: Halloween cu apă termală!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eram obişnuiţi cu ideea de staţiuni balneare doar pentru vârsta a treia şi pentru cei care trebuie să-şi trateze afecţiuni grave. Azi nu mai este deloc aşa. Nu doar bunicii merg „la băi”, ci şi tinerii, iar ofertele hotelierilor sunt din ce în ce mai diversificate, astfel încât să satisfacă dorinţele tuturor categoriilor de turişti.

La Herculane începe să se vadă această schimbare din ce în ce mai clar, nu doar de la un an la altul, ci chiar şi de la un sezon la altul. Investiţiile care s-au făcut în ultimul timp în staţiunea Herculane transformă staţiunea în cea mai mare atracţie, mai ales când vine frigul şi băile în apă termală sunt cu adevărat revigorante. Şi totuşi, turiştii trebuie să ştie că pot face aceste băi doar după ce trec pe la medic, pentru că apa miraculoasă, care vindecă, din această staţiune milenară, nu poate fi folosită de oricine. Există şi restricţii în legătură cu timpul pe care îl putem petrece în apa vindecătoare, astfel încât unii medici recomandă scăldatul până la cel mult 20 de minute pe zi.

Pentru a le face pe plac celor care vor să se bucure de scăldatul în piscine cu apă caldă, la aceeaşi temperatură de 36-37 de grade Celsius, ca şi apa termominerală sulfuroasă din cele trei izvoare ce sunt astăzi funcţionale, hotelul Afrodita oferă şi varianta piscinelor cu apă fără proprietăţi curative, unde scăldatul este permis oricât şi pentru oricine. La Afrodita se pot face şi tratamente, precum şi băi în piscina cu apă termală alimentată de la izvorul propriu, dar şi agrement, wellness şi SPA, pentru toţi cei care aleg staţiunea Herculane ca destinaţie de vacanţă sau chiar de weekend.

Imagine indisponibilă

O altă atracţie de ultim moment, lansată de managementul hotelurilor Afrodita şi Diana, din zona nouă a staţiunii, este cea a evenimentelor pentru turişti. La sfârşitul acestei luni, petrecăreţii sunt aşteptaţi să sărbătorească un inedit Halloween, la hotelul Afrodita, unde petrecerile tematice au animat mii de turişti, pe toată durata sezonului estival, iar acum urmează variantele speciale pentru toană şi, bineînţeles, pentru sărbătorile de iarnă.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite