Răfuială cu bâte şi topoare între două clanuri de romi din Lugoj. Mai multe persoane sunt date în consemn la frontieră VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răfuială la Lugoj FOTO Lugojinfo.ro

Scandalul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în cartierul Micro I din Lugoj unde membri celor două familii s-au întânit din întâmplare şi au început răfuiala cu bâte şi topoare. Poliţia cercetează şase persoane.

Lugojenii care locuiesc în zona au rămas şocaţi de violenţe şi au fugit să se adăpostească când au văzut că tinerii se bat, iar în altercaţie sunt folosite bâte şi topoare, scrie Lugojinfo.ro.

Până la sosirea echipelor de la poliţie şi jandarmerie, mai mulţi tineri implicaţi în conflict au reuşit totuşi să fugă. Indivizii au fost daţi în consemn la frontieră pentru a nu putea părăsi ţara

“Un bărbat lovit cu un topor a fost transportat la spitalul din Lugoj. Zeci de poliţişti şi jandarmi au blocat Lugojul, după aceste scene dramatice, în căutarea celor implicaţi în altercaţie. În noaptea de joi spre vineri, şase tineri care au participat la confruntare au fost găsiţi şi duşi la sediul poliţiei din Lugoj pentru audieri. Poliţiştii vor să afle de la ce a pornit scandalul şi i-au reţinut pe tineri pentru mai multe acuzaţii”, mai scrie Lugojinfo.ro.

Bătăuşii sunt cercetaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi loviri sau alte violenţe. Magistraţii vor stabili astăzi dacă se impune arestarea celor şase.



Vă mai recomandăm să citiţi:

Bărbat reţinut, după ce a tras cu arma la un priveghi, la Lugoj

Lovitură în seara de Crăciun, la Lugoj. Hoţii au furat 50.000 de euro, 12 cocoşei din aur şi bijuterii