TIR încărcat cu bere, răsturnat lângă Penitenciarul Mărgineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR încărcat cu bere, răsturnat lângă Penitenciarul Mărgineni

Din cauza carosabilului umed, un şofer de TIR s-a răsturnat în această dimineaţa, în comuna I.L. Caragiale. Bărbatul transporta sute de lăzi cu bere. Jandarmii au fost chemaţi la faţa locului pentru a păzi încărcătura.

Accidentul a avut loc, în această dimineaţă, apropierea Penitenciarului de Maximă Siguranţă Mărgineni. TIR-ul era plin cu bere. Cei care locuiesc în blocul respectiv spun că s-au speriat când au auzit zgomotele puternice. Accidentul s-a produs în jurul ore 6:20 dimineaţa. 

Şoferul, din Vrancea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, spun poliţiştii. Marfa aparţine unei firme din Braşov şi trebuia să ajungă în Ploieşti.
 

Tot în această dimineaţă, un alt TIR încărcat cu pâine a intrat într-un magazin, la Adânca. Mastodontul a distrus terasa unui magazin, iar accidentul a avut loc la nici 10 kilometri distanţă de cel încărcat cu bere.

Terasa a fost distrusă în totalitate şi a fost afectată şi o parte din clădire. Ambii şoferi s-au ales cu sancţiuni contravenţionale din partea Poliţiei şi vor fi nevoiţi să suporte şi pagubele create.