O bătrână de 88 ani a dispărut dintr-o comună din Olt. Căutări de peste şase zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Floarea Jircu are 88 ani Sursa foto: IPJ Olt

O femeie în vârstă de 88 ani a dispărut dintr-o comună din Olt. Familia a fost de acord, la şase zile de la dispariţie, să se mediatizeze cazul.

Femeia ar fi plecat de la domiciliu cu şapte zile în urmă. Dispariţia sa ar fi fost sesizată de o vecină, care a şi anunţat poliţia. Femeia nu a plecat pentru prima dată, însă de obicei revenea în scurt timp.

„Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 88 de ani, din municipiul Bucureşti, care a plecat voluntar de la locuinţa acesteia, din comuna Făgeţelu, judeţul Olt, unde locuia fără forme legale şi nu a mai revenit. 

În ziua de 25 iunie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Scorniceşti au fost sesizaţi de o femeie, din comuna Făgeţelu, judeţul Olt, cu privire la faptul că, în ziua de 24 iunie a.c., JIRCU FLOAREA, în vârstă de 88 de ani, din municipiul Bucureşti, a plecat voluntar de la locuinţa acesteia, din comuna Făgeţelu, unde locuia fără forme legale, şi nu a mai revenit. 
                                
Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,65 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr grizonat, drept, tuns scurt, faţa rotundă şi ochi căprui.

La momentul plecării, era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni şi bluză de culoare închisă, pe cap purta un batic de culoare grena, iar în picioare purta papuci din plastic de culoare verde închis“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Se efectuează căutări încă din ziua anunţului dispariţiei, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Olt, însă de-abia vineri, 1 iulie 2022, probabil văzând că aceste căutări nu dau roade, familia femeii a fost de acord cu mediatizarea cazului.

Floarea Jircu este căutată de poliţiştii I.P.J. Olt, împreună cu pompieri din cadrul I.S.U. Olt, jandarmi din cadrul I.J.J. Olt, dar şi voluntari din cadrul Primăriei Comunei Făgeţelu împreună cu localnici.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un băiat de 13 ani din Prahova, dispărut fără urmă. Ar fi plecat de acasă din cauza unor rezultate slabe la şcoală

Tragedie la scăldat. Un bărbat şi o femeie au murit în apele râului în care au intrat să se răcorească

Mai multe pentru tine:
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Stadiul lucrărilor la centura de ocolire Timișoara-Sud. Muncitorii vor lucra de 1 Mai și vor fi liberi de Paști FOTO
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă