UPDATE Traficul rutier deviat de pe DN 7, prin Călimăneşti, mai bine de 12 ore, după ce un TIR s-a răsturnat pe centura staţiunii FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal pe Valea Oltului pe şoseaua de centură a staţiunii Călimăneşti - TIR răsturnat cu cabina suspendată Foto Adevărul

Marţea neagră a continuat pe timpul nopţii cu încă trei accidente rutiere produse pe şoselele din Vâlcea, dintre care două grave, pe Valea Oltului - DN7 / E 81.

Update, ora 17:00 A fost reluată circulaţia pe centura staţiunii Călimăneşti - Căciulata în ambele sensuri, variantă dedicată în mod special traficului greu. 

Update, ora 16:27 După ce traficul pe şoseaua de centură a staţiunii Călimăneşti - Căciulata a fost reluat pe un singur sens pentru câteva ore, în acest moment circulaţia s-a blocat din nou total pe DN 7CC. Se lucrează la scoaterea de pe carosabil a TIR-ului implicat într-un accident rutier mortal, produs în urmă cu mai bine de 12 ore.

Se înregistrează valori de trafic extrem de ridicate, prin staţiunea balneară de pe Valea Oltului, pe unde a fost deviată circulaţia.  

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

De mai bine de şase ore traficul rutier pe şoseaua de centură a staţiunii balneare Călimăneşti - Căciulata este paralizat total, în urma unui accident produs pe DN 7, în jurul orei 03:10, miercuri, 29 septembrie, din cauza unui TIR care s-a răsturnat pe şosea. 

Evenimentul s-a soldat cu decesul şoferului. Se pare că acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA ACCIDENTELE PRODUSE PE VALEA OLTULUI ŞI DN 67

Patru ore mai târziu, tot pe DN 7 / E 81, un alt accident rutier se producea pe Valea Oltului, în apropiere de Râmnicu Vâlcea, din cauza căruia traficul a fost din nou blocat pe un sens de mers, la Bujoreni. În urma incidentului a rezultat o victimă conştientă.

În acelaşi timp, pe DN 67, pe drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Târgu Jiu, un alt TIR a intrat în coliziune cu un autoturism, şoferul autovehiculului din urmă fiind rănit.

Traficul pe DN 7, şoseaua de centură a staţiunii Călimăneşti - Căciulata, paralizat de şase ore, pe Valea Oltului

Cel mai grav accident rutier a fost cel produs la km 5 + 500 m, al DN 7 / E 81, pe şoseaua de centură a staţiunii Călimăneşti - Căciulata, în timpul nopţii. 

Din cauza acestuia, traficul s-a blocat pe centură, fiind deviat prin oraş. 

Un autocamion cu remorcă frigorifică s-a răsturnat, iar cabina a rămas suspendată. S-a intervenit cu o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi cu o ambulanţă a celor de la SAJ.

Conducătorul auto a rămas prins sub cabină, în stare de inconştienţă, motiv pentru care a fost necesară descarcerarea acestuia. Cum avea leziuni incompatibile cu viaţa, decesul său a fost declarat de către cadrul medical de pe ambulanţa SAJ.

Patru ore mai târziu, în timpul dimineţii, pompierii militari vâlceni erau solicitaţi să intervină din nou pe DN 7 / E 81, la nici 15 de kilometri depărtare de accidentul produs în cursul nopţii, de această dată, în satul Lunca din comuna Bujoreni. Salvatorii s-au deplasat la faţa locului cu o ambulanţă SMURD,  o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

O maşină s-a răsturnat pe şosea şi a ajuns în şanţ. Evenimentul s-a soldat cu o singură victimă conştientă, care a fost preluată de echipajul SMURD. Şi de această dată traficul s-a blocat, dar pe un singur sens.

Accident rutier pe Valea Oltului în Bujoreni - Vâlcea pe DN7 soldat cu o victimă Foto Adevărul

În acelaşi timp, un alt accident rutier se producea pe DN 67, la km 164 + 600 m, în localitatea Bărbăteşti. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Horezu, în urma apelului la 112.

Din primele verificări, a rezultat că a avut loc o coliziune între un ansamblu de vehicule şi un autoturism, din care a rezultat rănirea conducătorului din autoturism. Acesta a fost transportat la spital. La fel ca în cazul celorlalte evenimente, poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Traficul este blocat pe sensul Horezu-Vâlcea, circulându-se alternativ.

Vă mai recomandăm şi:

Marţea neagră pe şosele: morţi şi răniţi. O maşină răsturnată pe Valea Oltului, iar un tractor într-o pădure, în acelaşi timp FOTO

Restricţii rutiere pentru traficul de mare tonaj, pe DN 7 - Dealul Negru, între Vâlcea şi Argeş. Rute ocolitoare

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”