Marţea neagră pe şosele: morţi şi răniţi. O maşină răsturnată pe Valea Oltului, iar un tractor într-o pădure, în acelaşi timp FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O maşină s-a răsturnat pe Valea Oltului - două victime cu traumatisme craniene severe duse la Sibiu Foto Adevărul
O maşină s-a răsturnat pe Valea Oltului - două victime cu traumatisme craniene severe duse la Sibiu Foto Adevărul

Marţi după-amiaza, 28 septembrie, o maşină s-a răsturnat pe Valea Oltului, iar un tractor într-o pădure din Vâlcea. Ziua a început însă cu un accident rutier mortal în comuna Galicea.

Marţea neagră, cu trei ceasuri rele petrecute până în preajma miezului zilei, a fost marcată de evenimente rutiere soldate cu morţi şi răniţi pe şoselele din judeţul Vâlcea. 

La primele ore ale dimineţii, în satul Cocorul din Galicea, o maşină care s-a ciocnit cu un utilaj nesemnalizat, de pe marginea drumului, a fost proiectată într-o altă maşină de pe sens opus. O persoană a murit şi o altă a fost rănită.

GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTELE PRODUSE PE ŞOSELELE DIN VÂLCEA, 28 SEPTEMBRIE

Apoi în satul Coşani din comuna Frânceşti, un tractor răsturnat într-o pădure, l-a prins sub fiare pe şofer. Acesta a decedat, iar o altă persoană a fost dusă la spital.

Cam în acelaşi timp, o altă maşină se răsturna pe DN 7 / E 81, Valea Oltului, în satul Câinenii Mici din comuna Câineni, fiind anunţate două victime încarcerate. 

Patru persoane, încarcerate

Descarcerarea a fost prezentă la toate cele trei accidente rutiere, menţionate anterior. 

Când pompierii militari vâlceni au ajuns în dimineaţa zilei de marţi la Galicea, au găsit o persoană încarcerată şi o alta sângerând. La intervenţie au mai fost prezente şi un echipaj SMURD şi un altul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Persoana încarcerată a decedat.

Accident mortal în Galicea - Vâlcea Foto Adevărul

Accident mortal la Galicea - Vâlcea; Foto Adevărul

Din primele verificări, a reieşit că pe DJ 678, în Galicea, un autoturism a intrat în coliziune cu un utilaj nesemnalizat, parcat pe partea carosabilă, moment în care a fost proiectat pe sensul opus de mers, lovind frontal o altă maşină. Şoferul din prima maşină a fost cel care şi-a pierdut viaţa. Conducătorul din celălalt autoturism a scăpat cu leziuni uşoare, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Echipajul medical l-a transportat pe cel din urmă la spital, iar persoana decedată a fost dusă la Medicină Legală pentru necropsie.

  

La incidentul din pădurea Frânceştiului a intervenit în plus şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Victima a fost găsită în stop cardio - respirator, dar, în ciuda manevrelor de resuscitare, aceasta nu a supravieţuit. Avea 35 de ani. O altă victimă a fost găsită conştientă, fiind cooperantă. Urmează să fie dusă la spital.

Tractor răsturnat într-o pădure din Frânceşti - Vâlcea - şoferul a decedat şi un pasager a fost rănit Foto Adevărul

Tractor răsturnat într-o pădure din Frânceşti - Vâlcea, accident soldat cu un mort şi un rănit; Foto Adevărul

 

Pentru accidentul de pe Valea Oltului s-a alocat o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, din partea ISU Vâlcea. Evenimentul s-a produs la km 231 + 800 m de pe DN 7 / E 81. 

Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ.

O maşină s-a răsturnat pe Valea Oltului - două victime cu traumatisme craniene severe duse la Sibiu Foto Adevărul

Autoturism răsturnat în şanţ, pe Valea Oltului - Vâlcea; două victime în stare gravă au fost duse la Sibiu Foto Adevărul

Cele două victime au rămas blocate sub maşina răsturnată, de unde au fost scoase ulterior de pompierii militari. Acestea prezentau traumatisme craniene severe, motiv pentru care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din judeţul vecin - Sibiu, potrivit informaţiilor furnizate de autorităţi. 

Acestea au mai specificat că nu sunt probleme de trafic pe Valea Oltului, cauzate de acest eveniment rutier.

Vă mai recomandăm şi:

Bogdan Mihai Simion, „doctor lăutar“: „Procesul antropologic e infertil. Ca să cunoşti muzica şi cobza, trebuie să intri în horă“ FOTO

Conectarea municipiului Râmnicu Vâlcea de autostrada Sibiu-Piteşti se va face prin drum expres, promite premierul

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite