UPDATE Traficul rutier deviat de pe DN 7, prin Călimăneşti, mai bine de 12 ore, după ce un TIR s-a răsturnat pe centura staţiunii FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal pe Valea Oltului pe şoseaua de centură a staţiunii Călimăneşti - TIR răsturnat cu cabina suspendată Foto Adevărul
Accident mortal pe Valea Oltului pe şoseaua de centură a staţiunii Călimăneşti - TIR răsturnat cu cabina suspendată Foto Adevărul

Marţea neagră a continuat pe timpul nopţii cu încă trei accidente rutiere produse pe şoselele din Vâlcea, dintre care două grave, pe Valea Oltului - DN7 / E 81.

Update, ora 17:00 A fost reluată circulaţia pe centura staţiunii Călimăneşti - Căciulata în ambele sensuri, variantă dedicată în mod special traficului greu. 

Update, ora 16:27 După ce traficul pe şoseaua de centură a staţiunii Călimăneşti - Căciulata a fost reluat pe un singur sens pentru câteva ore, în acest moment circulaţia s-a blocat din nou total pe DN 7CC. Se lucrează la scoaterea de pe carosabil a TIR-ului implicat într-un accident rutier mortal, produs în urmă cu mai bine de 12 ore.

Se înregistrează valori de trafic extrem de ridicate, prin staţiunea balneară de pe Valea Oltului, pe unde a fost deviată circulaţia.  

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

De mai bine de şase ore traficul rutier pe şoseaua de centură a staţiunii balneare Călimăneşti - Căciulata este paralizat total, în urma unui accident produs pe DN 7, în jurul orei 03:10, miercuri, 29 septembrie, din cauza unui TIR care s-a răsturnat pe şosea. 

Evenimentul s-a soldat cu decesul şoferului. Se pare că acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA ACCIDENTELE PRODUSE PE VALEA OLTULUI ŞI DN 67

Patru ore mai târziu, tot pe DN 7 / E 81, un alt accident rutier se producea pe Valea Oltului, în apropiere de Râmnicu Vâlcea, din cauza căruia traficul a fost din nou blocat pe un sens de mers, la Bujoreni. În urma incidentului a rezultat o victimă conştientă.

În acelaşi timp, pe DN 67, pe drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Târgu Jiu, un alt TIR a intrat în coliziune cu un autoturism, şoferul autovehiculului din urmă fiind rănit.

Traficul pe DN 7, şoseaua de centură a staţiunii Călimăneşti - Căciulata, paralizat de şase ore, pe Valea Oltului

Cel mai grav accident rutier a fost cel produs la km 5 + 500 m, al DN 7 / E 81, pe şoseaua de centură a staţiunii Călimăneşti - Căciulata, în timpul nopţii. 

Din cauza acestuia, traficul s-a blocat pe centură, fiind deviat prin oraş. 

Un autocamion cu remorcă frigorifică s-a răsturnat, iar cabina a rămas suspendată. S-a intervenit cu o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi cu o ambulanţă a celor de la SAJ.

Conducătorul auto a rămas prins sub cabină, în stare de inconştienţă, motiv pentru care a fost necesară descarcerarea acestuia. Cum avea leziuni incompatibile cu viaţa, decesul său a fost declarat de către cadrul medical de pe ambulanţa SAJ.

Patru ore mai târziu, în timpul dimineţii, pompierii militari vâlceni erau solicitaţi să intervină din nou pe DN 7 / E 81, la nici 15 de kilometri depărtare de accidentul produs în cursul nopţii, de această dată, în satul Lunca din comuna Bujoreni. Salvatorii s-au deplasat la faţa locului cu o ambulanţă SMURD,  o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

O maşină s-a răsturnat pe şosea şi a ajuns în şanţ. Evenimentul s-a soldat cu o singură victimă conştientă, care a fost preluată de echipajul SMURD. Şi de această dată traficul s-a blocat, dar pe un singur sens.

Accident rutier pe Valea Oltului în Bujoreni - Vâlcea pe DN7 soldat cu o victimă Foto Adevărul

Accident rutier pe Valea Oltului în Bujoreni - Vâlcea pe DN7 soldat cu o victimă Foto Adevărul

În acelaşi timp, un alt accident rutier se producea pe DN 67, la km 164 + 600 m, în localitatea Bărbăteşti. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Horezu, în urma apelului la 112.

Din primele verificări, a rezultat că a avut loc o coliziune între un ansamblu de vehicule şi un autoturism, din care a rezultat rănirea conducătorului din autoturism. Acesta a fost transportat la spital. La fel ca în cazul celorlalte evenimente, poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Traficul este blocat pe sensul Horezu-Vâlcea, circulându-se alternativ.

Vă mai recomandăm şi:

Marţea neagră pe şosele: morţi şi răniţi. O maşină răsturnată pe Valea Oltului, iar un tractor într-o pădure, în acelaşi timp FOTO

Restricţii rutiere pentru traficul de mare tonaj, pe DN 7 - Dealul Negru, între Vâlcea şi Argeş. Rute ocolitoare

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite