Primărie călcată de hoţi. Spărgătorii au luat două seifuri şi le-au transportat chiar cu remorca instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ

Hoţii au intrat prin efracţie în sediul unei primării din judeţul Hunedoara şi al casei de ajutor reciproc din curtea acesteia şi au furat două seifuri.

Primăria comunei Peştişu Mic şi Casa de Ajutor Reciproc, cu sediul în curtea primăriei, au fost sparte.

Angajaţi ai staţiunii Straja prinşi furând ca în codru. Sunt acuzaţi că opreau banii primiţi de la turişti VIDEO

Administratorul unui site de ştiri a fost reţinut. Este acuzat că a cerut „taxă de protecţie” unor comercianţi

Trupul unui bărbat a fost găsit la o lună de la dispariţie. Fusese ascuns în munţi de cel care i-a luat viaţa

Infracţunile au avut loc în dimineaţa de 30 decembrie 2021, iar hoţii au furat seifurile din cele două instituţii.

Alarma s-a declanşat în jurul orei 2:00, iar agenţii firmei de pază au sosit la faţa locului. Ulterior au fost găsite urmele distrugerilor produse de hoţi şi s-a constatat dispariţia seifului din primărie şi a celui de la CAR. De asemenea, în aceeaşi noapte, şi un magazin alimentar din localitate a fost spart.

„Ceea ce au furat au încărcat în remorca de la primărie şi au transportat în pădure. Au fost găsite atât remorca, cât şi seifurile sparte şi golite”, arată Daniel Dobruţchi, primarul din Pestişu Mic, citat de Mesagerul Hunedorean.

O anchetă are loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, pentru identificarea autorilor spargerii, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. Bunurile erau asigurate, îar în zonă sunt montate camere video de supraveghere. Hoţii ar fi intrat cu feţele acoperite, în instituţie, potrivit unor informaţii.

Vă recomandăm să citiţi şi:

De ce rămân pustii satele pădurenilor: „Trăim ca pe vremea bunicilor. Am ajuns să dăm laptele la porci” VIDEO

Enigmele cuceririi Sarmizegetusei Regia, descifrate cu tehnologia LiDAR. De ce s-a prăbuşit cea mai puternică fortăreaţă a dacilor

Barajul uitat de pe râul Cerna. Povestea vechii uzine de apă a combinatului din Hunedoara VIDEO



 

Mai multe pentru tine:
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort