Administratorul unui site de ştiri a fost reţinut. Este acuzat că a cerut „taxă de protecţie” unor comercianţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Câmpean. Foto: pagina personală Facebook.
Andrei Câmpean. Foto: pagina personală Facebook.

Poliţiştii au reţinut un bărbat din Petroşani, acuzat că ar fi şantajat doi afacerişti cărora le-ar fi cerut o „taxă de protecţie”.

Andrei Câmpean, administrator al site-ului NewsVj, a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi şantajat doi comercianţi de produse pirotehnice.

Incursiune fotografică în Afganistan. Imaginile realizate de jurnalistul Ilie Pintea, expuse la Deva VIDEO

Doliu în presă. A murit jurnalistul Mircea Lepădatu, în urma complicaţiilor cauzate de virusul Sars-CoV-2

„Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, furt şi şantaj

Anchetatorii susţin că le-a cerut o „taxă de protecţie” pentru a nu publica articole despre ei.

„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, au prins în flagrant delict, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Petroşani, după ce a primit, prin constrângere, suma de 2.600 lei, de la două persoane, în scopul de a obţine un folos patrimonial injust. În sens contrar, acesta urma să sesizeze instituţiile statului şi să prezinte în spaţiul public presupusele nereguli din activitatea persoanelor vătămate. În cauză, s-a dispus reţinerea bărbatului, pentru o perioadă de 24 de ore, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj”, a informat Carla Strujan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Ancheta este coordonată de un procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. Andrei Câmpeanu a recunoscut parţial faptele.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Ţinutul Pădurenilor. Magia iernii aduce turişti într-un loc aproape părăsit | FOTO VIDEO

Povestea „aurului negru“ care a schimbat Valea Jiului. Cum a fost colonizat ţinutul sălbatic al momârlanilor VIDEO

Soarta unei spectaculoase căi ferate abandonate din Hunedoara, decisă de Parlament. A fost clădită în cinci decenii şi a funcţionat zece ani VIDEO

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite