Spargere la un liceu din judeţul Galaţi. Hoţul minor a fost prins şi a recunoscut că avut o singură ţintă: un router wi-fi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul

Incidentul a fost sesizat de paznicul liceului tehnologic din oraşul Bereşti, judeţul Galaţi, în noaptea de 7 spre 8 august. Hoţul de 17 ani a furat doar un router wi-fi, dar pentru asta a distrus o uşă care valorează mult mai mult decât dispozitivul vizat.

La data de 8 august 2019, în jurul orei 3.00, Poliţia oaşului Bereşti, din judeţul Galaţi,a fost sesizată de paznicul liceului din localitate cu privire la o posibilă spargere. 

Acesta a povestit că, în timp ce-şi exercita atribuţiile de serviciu, a observat că încuietoarea de la uşa principală de acces în instituţie este distrusă, iar uşa deschisă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând că sesizarea paznicului se confirmă şi, în urma cercetărilor efectuate, l-au identificat în scurt timp pe prezumtivul autor, în persoana unui tânăr de 17 ani din oraşul Bereşti.

Acesta a recunoscut furtul şi a declarat că a forţat încuietoarea uşii cu intenţia de a pătrunde în interior şi a sustrage un router pentru internet wi-fi. Este de prisos să mai spunem că uşa distrusă valorează mult mai mult decât dispozitivul sustras.

Tânărul este cercetat acum pentru tentativă la furt.