Fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, găsită moartă în casă. Camelia avea doar 47 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camelia Tișe avea 47 de ani și a fost de profesie notar. Femeia a fost găsită, luni dimineața, 5 februarie, moartă în locuința din Cluj-Napoca. Cei doi soți s-au despărțit în 2018, ei având împreună un copil.

Camelia Tișe a murit la doar 47 de ani FOTO Mediafax / Raul Ștef

Conform publicației Știri de Cluj, femeia a fost descoperită fără viață luni, 5 februarie 2024, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, în vârstă de 47 de ani.

Ajunși la fața locului, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul. În acest caz a fost deschisă o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind așteptate rezultatele necropsiei.

Soția președintelui CJ Cluj, Camelia, a introdus pe  3 aprilie 2018, acțiunea de divorț la Judecătoria Cluj-Napoca.

Între cei doi soți, Alin și Camelia Tișe, a apărut o ruptură, presa locală din Cluj speculând intens asupra cauzelor (divergențe legate de bani și de afacerile familiei), dar niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Alin Tișe s-a recăsătorit în octombrie 2023

În octombrie 2023, președintele CJ Cluj s-a recăsătorit. 

A fost o nuntă mică, am avut vreo 60 de perechi (120 de persoane – n.r.), plus unele rude, frații și părinții noștri. Vă spun, a fost o nuntă simplă, fără oameni politici și fără nu știu ce dichis. Oamenii au venit îmbrăcați foarte lejer: unii dintre ei în blugi, unii în sacou, alții fără sacou. Ca să poată dansa”, spunea, la acea dată, Alin Tișe.

Mai multe pentru tine:
Ciolacu, răspuns ironic privind o propunere a lui Geoană drept comisar european pentru Apărare
Bayern fumegă după prăbușirea cu Real: conferința lui Tuchel, explozivă, face înconjurul lumii VIDEO
Imagini cu Florin Piersic transportat de la Cluj la București cu un avion SMURD luat din mijlocul antrenamentelor NATO, după ce actorul a fost operat la inimă
Cel mai mare desant aerian după cel de-Al Doilea Război Mondial are loc în România
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Pregătirea pentru Bac, la un alt nivel. Tot mai multe universități oferă meditații gratuite pentru liceeni. Rector: „Le dăm o șansă în plus”
"Cartelul din Carpați". Afacerile controversate din jurul primarului din Sinaia şi legăturile sale cu politicieni de top - Recorder
Titi Aur, supărat pe instructorii auto: Școlile de șoferi, sursa carnagiului de pe șosele
O echipă de medici din Marea Britanie au reușit să îi redea auzul unei fetițe de 18 luni. Cum funcționează noua terapie revoluționară