Inconştienţă. A accidentat grav o tânără pe trecerea de pietoni şi s-a făcut nevăzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Rutieră a deschis o anchetă în acest caz Foto:Adevărul

După ce a accidentat grav o tânără, un constănţean a fugit de la locul tragediei. Fapta este cu atât mai gravă cu cât şoferul avea permisul suspendat şi nu ar fi trebuit să se urce la volan. El a refuzat şi testarea pentru alcoolemie.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 07.35. Laurenţiu C., de 30  ani, din  municipiul Mangalia, judeţul Constanţa, conducea pe bulevarul Republicii un autoturism marca Audi. La o trecere de pietoni, pentru că nu a acordat prioritate, a lovit-o pe Elena D., de 34 de ani. Fără să se gândească la consecinţe, a părăsit imediat locul faptei, însă a fost prins rapid de oamenii legii. 

 A refuzat testarea

A refuzat să fie testat pentru alcoolemie când a fost identificat, dar poliţiştii l-au condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, urmând a se stabili dacă se urcase băut la volan. Verificările poliţiştilor au dat la iveală faptul că bărbatul posedă permis eliberat de autorităţile spaniole, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Anchetă

Poliţia a deschis o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice având dreptul de  a conduce suspendat.

Citeşte şi: A accidentat un tânăr şi a fugit. Ca să uite de necaz, şoferul s-a apucat de băut

Citeşte şi: Condamnat capturat în comuna Borcea. După ce în 2009 a încercat să-şi ucidă soţia, un bucureştean s-a ascuns la Călăraşi

Citeşte şi: Pedeapsă. Fost agent de poliţie, condamnat la 3 ani de închisoare în scandalul “Mită pentru permise”