VIDEO:Beizadeaua care a ucis doi tineri pe trecerea de pietoni era drogat. Iulian Siclitaru este acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Siclitaru a ucis dpi tineri pe trecerea de pietoni
Iulian Siclitaru a ucis dpi tineri pe trecerea de pietoni

Nepotul omului de afaceri Siclitaru este acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului. Procurorii au stabilit că tânărul a consumat droguri în seara accidentului şi a condus cu 125 km/h.

ndrei Dragomir şi Cosmin Băbălău au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni de un bolid de lux. Cei doi tineri au murit pe loc, iar şoferul a fugit imediat de la locul accidentului. Iulian Siclitaru a fost prins în trafic, iar la audieri şi-a recunoscut vina. Şoferul vinovat a declarat că regretă ce a făcut.''Am plecat de acolo de frică. Îmi pare rău că au murit doi tineri nevinovaţi', a spus Siclitaru.

VIDEO  

Iulian Siclitaru a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului. Şoferul a consumat doguri în noaptea de 31 martie. „Inculpatul se deplasa, la volanul autoturismului Mercedes Benz pe Calea Bucureşti din municipiu, dinspre centru către Aeroport, în zona clubului Krypton, cu viteză excesivă şi fără să acorde prioritate de trecere şi a accidentat mortal doi tineri, după care a părăsit locul faptei. În urma expertizei efectuată în cauză, s-a stabilit că avea o viteză de deplasare de 125 km/h”, a spus Nicolae Uncheşelu, purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Iulian Siclitaru, deşi nu a recunoscut că a consumat droguri în seara când a provocat accidentul a picat testul preliminar efectuat de Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici pentru depistarea substanţelor cu efecte psihoactive în sângere. Tânărul a consumat canabis în seara de 31 martie.      

Citeşte şi:

FOTO şi VIDEO Şoferul care a ucis doi tineri pe trecerea de pietoni, prins de poliţişti. Iulian Siclitaru este nepotul milionarului Siclitaru

Beizadeaua care a ucis doi tineri pe trecerea de pietoni, condamnat la 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite