Jaf ca-n filme pe Centura Capitalei: sute de telefoane, furate dintr-o dubă. Polițiștii au dat de hoți, dar n-au reușit să-i prindă

0
Publicat:

Șoferul unei dube care tocmai încărcase sute de telefoane mobile noi dintr-un depozit de lângă București a rămas fără marfă după ce mai mulți bărbați l-au amenințat și i-au furat telefoanele, potrivit Digi24.

Poliția îi caută în continuare pe hoți. FOTO Facebook Poliția Română

Jaful a avut loc pe Centura Capitalei. 

Mașina folosită de hoți a fost găsită de poliție, câteva ore mai târziu, abandonată pe câmp, unde a fost găsită.

Autorii furtului au transferat telefoanele într-o altă mașină, care apoi a fost trasă pe dreapta de poliție pentru că avea probleme cu luminile, potrivit unor surse Digi24.

Au reușit să fugă

Bărbatul aflat la volan a demarat în trombă cu polițiștii pe urme. Hoții au abandonat apoi și acest autovehicul, tot pe un câmp, luând cu și o parte dintre telefoanele furate.

Poliția îi caută în continuare pe hoți.

Amintim că, în luna iunie a acestui an, autorul unui furt de telefoane mobile, descoperit de polițiști cu ajutorul unei amprente pe care a lăsat-o la fața locului, a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Jaful a durat fix 60 de secunde.

În urmă cu trei ani, doi bărbați au sustras dintr-o autoutilitară, ce se afla staţionată pe DN 6, în localitatea Orşova, 330 de telefoane mobile.

Polițiștii i-au descoperit pe făptași și au efectuat cinci percheziţii domiciliare în dosarul deschis pentru furt calificat. Au indisponibilizat peste 9.000 de euro, 55.000 de lei şi mai multe telefoane.