Medic din Botoşani acuzat de vaccinări fictive. Acesta cerea bani în schimbul certificatelor false

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un medic din Botoşani este acuzat că oferea certificate verzi fără vaccinare FOTO Adevărul

Un medic din Botoşani este bănuit că elibera certificate de vaccinare false, contra-cost. Acesta a intrat deja în atenţia Poliţiei, după ce a fost reclamat la Direcţia de Sănătate Publică.

Un medic de la un centru de vaccinare din Botoşani a fost reclamat la Direcţia de Sănătate Publică că ar fi făcut vaccinări fictive contra-cost. Mai precis, aşa cum arată Monitorul de Botoşani, reclamaţia a venit din partea unei femeie, căreia medicul i-ar fi propus să-i dea un certificat de vaccinare, fără însă să-i mai facă şi injecţia. 

În schimbul vaccinării fictive, medicul ar fi pretins şi o sumă de bani. Direcţia de Sănătate Publică Botoşani a deschis o anchetă în acest caz. Mai mult decât atât, reclamaţia a fost direcţionată şi către Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă în acest caz.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Şeful CNCD: Partidele parlamentare au dat undă verde morţii, nu protecţiei. Ele sunt responsabile pentru ce se întâmplă acum în spitale

Rafila: În România am făcut două lucruri greşite. Nu am explicat ce este certificatul verde şi că acesta nu presupune exclusiv vaccinarea