Medic din Botoşani acuzat de vaccinări fictive. Acesta cerea bani în schimbul certificatelor false

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un medic din Botoşani este acuzat că oferea certificate verzi fără vaccinare FOTO Adevărul
Un medic din Botoşani este acuzat că oferea certificate verzi fără vaccinare FOTO Adevărul

Un medic din Botoşani este bănuit că elibera certificate de vaccinare false, contra-cost. Acesta a intrat deja în atenţia Poliţiei, după ce a fost reclamat la Direcţia de Sănătate Publică.

Un medic de la un centru de vaccinare din Botoşani a fost reclamat la Direcţia de Sănătate Publică că ar fi făcut vaccinări fictive contra-cost. Mai precis, aşa cum arată Monitorul de Botoşani, reclamaţia a venit din partea unei femeie, căreia medicul i-ar fi propus să-i dea un certificat de vaccinare, fără însă să-i mai facă şi injecţia. 

În schimbul vaccinării fictive, medicul ar fi pretins şi o sumă de bani. Direcţia de Sănătate Publică Botoşani a deschis o anchetă în acest caz. Mai mult decât atât, reclamaţia a fost direcţionată şi către Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă în acest caz.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Şeful CNCD: Partidele parlamentare au dat undă verde morţii, nu protecţiei. Ele sunt responsabile pentru ce se întâmplă acum în spitale

Rafila: În România am făcut două lucruri greşite. Nu am explicat ce este certificatul verde şi că acesta nu presupune exclusiv vaccinarea

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite