În pragul disperării din cauza sărăciei. Un bărbat şi-a despicat burta iar altul şi-a tăiat mâna din cauza problemelor financiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tentative de suicid în ultimele 24 de ore la Botoşani. Un bărbat şi-a despicat burta iar altul aproape şi-a tăiat o mână. Oamenii spun că cei doi au ajuns la gesturile extreme din cauza disperării şi a lipsurilor materiale.

Disperarea îi împinge pe unii botoşăneni la gesturi extreme. Un bun exemplu este ceea ce s-a întâmplat duminică seara în Parcul Tineretului din municipiul Botoşani. Un bărbat de 39 de ani s-a înjunghiat fiindcă, spun vecinii, nu mai făcea faţă problemelor financiare.

Şi-a tăiat burta în spatele blocului

Bărbatul a fost găsit căzut în spatele blocului în care locuieşte de un copil din cartier. Acesta şi-a anunţat părinţii, care la rândul lor au sunat la Poliţie şi Ambulanţă. Medicii l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge cu burta despicată. Omul a fost dus la spital şi internat pe Terapie Intensivă. 

Din primele cercetări se pare că bărbatul a vrut să-şi curme viaţa. Vecinii acestuia au precizat pentru stiri.botosani.ro că acesta nu este la prima tentativă de suicid. Este tatăl a şapte copii şi trăieşte în condiţii precare.

Cu mâna tăiată în miezul zilei

Un caz asemănător a avut loc la doar 24 de ore distanţă de primul. Mai precis un bărbat de 37 de ani şi-a tăiat braţul pe strada Săvenilor. Bărbatul a fost reperat de jandarmi şi mai apoi transportat la spital cu ambulanţa. Din primele cercetări este vorba tot de o tentativă de suicid.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Un deţinut din Iaşi a încercat să se sinucidă după ce a înghiţit medicamente şi s-a tăiat cu lama. El a fost dus la spital

Finala fatală: un rus de 27 de ani s-a sinucis la trei zile după meciul Franţa – Portugalia. Motivul gestului său e teribil