Bărbat găsit spânzurat într-un garaj în Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intervenţie în această dimineaţă în Slatina, unde prin 112 s-a anunţat că un bărbat a fost găsit spânzurat într-un garaj.

SMURD Slatina a intervenit pe strada Oltului din Slatina, unde o vecină a anunţat prin 112 că un bărbat a fost găsit spânzurat într-un garaj. Conform primelor informaţii ale ISU, bărbatul era decedat, motiv pentru care la faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Ambulanţei, medicii fiind singurii care pot constata decesul. 

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Marian Furtună, a declarat că echipajul nu a mai iniţiat manevre de resuscitare. „Apelul la noi s-a făcut după ora 8,00, şi era evident că pacientul era mort de câteva ore. Din câte am înţeles membrii familiei au spus că a ieşit din cameră undeva în jurul orei 4,00. Ei au crezut că merge la baie, dar bărbatul nu s-a mai întors. Dimineaţă au făcut descoperirea, în garaj. Colegii de la SMURD l-au dat jos din ştreang, iar echipajul nostru a constatat decesul“, a spus Furtună. 

Din discuţiile martorilor s-a înţeles că un posibil motiv pentru gestul extrem al bărbatului de 54 de ani ar fi fost o ceartă cu soţia.

CITIŢI ŞI: Un băiat de 13 ani s-a spânzurat la o zi după moartea tatălui său

Adolescent găsit spânzurat în Slatina. Medicul de pe ambulanţă a constatat decesul

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite