Un șofer pe un buldoexcavator a încercat să lovească mașina de poliție. S-a pornit într-o urmărire cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care conducea un buldoexcavator a încercat să lovească de mai multe ori o autospecială de poliție în județul Teleorman. Agenții au tras mai multe focuri de avertisment.

Polițiștii au tras focuri de armă pentru a-l opri pe șofer FOTO: Arhivă

Un şofer pe un buldoexcavator a fost urmărit de poliţişti, după ce a distrus mai multe culturi de mazăre, a încercat să lovească autospeciala de Poliţie şi nu a putut fi oprit nici când s-a tras cu arma spre anvelopele autovehiculului, potrivit  Agerpres.

În cele din urmă, pe un teren accidentat, în afara localităţii, şoferul a abandonat buldoexcavatorul şi acum este căutat poliţişti.

"În seara de 31 martie a.c., Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, poliţiştii efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul vehiculului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe centura ocolitoare a oraşului şi în zona extravilană", precizează IPJ Teleorman.

La acest moment, poliţiştii din Alexandria derulează activităţi în vederea stabilirii identităţii şi depistării acestuia.