Un șofer pe un buldoexcavator a încercat să lovească mașina de poliție. S-a pornit într-o urmărire cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care conducea un buldoexcavator a încercat să lovească de mai multe ori o autospecială de poliție în județul Teleorman. Agenții au tras mai multe focuri de avertisment.

Polițiștii au tras focuri de armă pentru a-l opri pe șofer FOTO: Arhivă
Polițiștii au tras focuri de armă pentru a-l opri pe șofer FOTO: Arhivă

Un şofer pe un buldoexcavator a fost urmărit de poliţişti, după ce a distrus mai multe culturi de mazăre, a încercat să lovească autospeciala de Poliţie şi nu a putut fi oprit nici când s-a tras cu arma spre anvelopele autovehiculului, potrivit  Agerpres.

În cele din urmă, pe un teren accidentat, în afara localităţii, şoferul a abandonat buldoexcavatorul şi acum este căutat poliţişti.

"În seara de 31 martie a.c., Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, poliţiştii efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul vehiculului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe centura ocolitoare a oraşului şi în zona extravilană", precizează IPJ Teleorman.

La acest moment, poliţiştii din Alexandria derulează activităţi în vederea stabilirii identităţii şi depistării acestuia.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite