Un alt bancher american mort: vicepreşedintă la „Mass Mutual“ înjunghiată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Melissa Millan avea 54 de ani şi era vicepreşedintă la Mass Mutual FOTO CBS News

Autorităţile americane au anunţat că o femeie de 54 de ani, descoperită pe o stradă din suburbia Simsbury, oraşul Harford, statul american Connecticut, a murit înjunghiată. Femeia a fost identificată ca Melissa Millan, vicepreşedinte al grupului financiar Mass Mutual.

Melissa Millan a decedat din cauza unei răni la piept, efectuată cel mai probabil de un cuţit. Un şofer i-a descoperit cadavrul pe bulevardul Iron Horse, joi noapte, anunţă „CBS News“.

Iniţial, autorităţile nu au ştiut cum a murit Millan. Poliţia spunea că ea ar fi ieşit să alerge, dar că încă nu ştiu ce s-a întâmplat şi investighează.

Millan era vicepreşedinte la grupul financiar „Mass Mutual“. Un purtător de cuvânt al companiei spune că era un lider excelent, foarte înţelegător şi că i se va duce lipsa.

S-a crezut, la început, că Millan a fost victima unui accident de circulaţie. Corpul ei a fost descoperit lângă o şosea populată de biciclişti şi pietoni, iar prietenii femeii susţineau că este pasionată de jogging. Investigatorii au declarat că, deocamdată, nu s-a descoperit nicio armă. Nu este clar dacă a fost victima unui atac aleator, sau chiar ea a fost vizată, conchide „CBS News“.


Citeşte şi:

Val de sinucideri printre bancheri: director Citigroup găsit mort în apartamentul său din New York

Directorul managerial al băncii Citigroup, Shawn D. Miller, a fost descoperit mort în cada din apartamentul său din New York. Avocat al bunelor practici bancare, Miller se pare că s-a sinucis, potrivit poliţiei. Acest an a fost marcat de mai multe decese suspicioase ale bancherilor de pe Wall Street.

Ghinioanele se ţin lanţ de Dominique Strauss-Kahn: este acuzat de tranzacţii neautorizate, iar partenerul său de afaceri s-a sinucis

Thierry Leyne, bancherul franco-israelian care a murit săptămâna trecută, aparent sinucigându-se, era într-o dispută cu un manager elveţian care susţinea că firma lui Leyne a făcut tranzacţii „complet neautorizate“. Leyne, care murit la Tel Aviv pe 23 octombrie, era partenerul de afaceri al fostului şef FMI Dominique Strauss-Kahn, în cadrul companiei Leyne Strauss-Kahn & Partners (LSK).

Martora de nouă miliarde de dolari: femeia care încearcă să facă lumină în cazul declanşării crizei economice mondiale

Fostă angajată a JPMorgan Chase, Alayne Fleischmann, a încercat să păstreze tăcerea despre ce s-a întâmplat în companie, despre ce a condus la declanşarea crizei economice din 2008, însă, spune ea, n-a mai putut. Alayne este cea din cauza căreia JPMorgan Chase a plătit una dintre cele mai mari amenzi din istoria SUA – nouă miliarde de dolari, doar ca să-i închidă gura şi să pară că cei vinovaţi şi-au primit pedeapsa.

Bancher englez din Hong Kong judecat pentru uciderea a două femei. Una dintre ele a fost descoperită într-o valiză

Un bancher, educat la Cambridge, care se autointitulează „psihopat dement“, a apărut în faţa judecătorilor din Hong Kong din cauza uciderii a două femei.