5 alimente care-ţi scad glicemia
0Dacă ţi-a ieşit glicemia mărită sau chiar suferi de diabet este obligatoriu să modifici stilul alimentar. Aşadar, îţi spunem care sunt cele cinci alimente care-ţi scad glicemia şi cum acţionează fiecare din ele!
5 alimente care-ţi scad glicemia. Scorţişoara
Oamenii de ştiinţă susţin că acest condiment, adăugat în preparate, poate ajuta la scăderea nivelului de zahăr din sânge.
Este necesar să urmezi o cură de 40 de zile, în care să adaugi câte 1 g de scorţişoară zilnic în preparate.
Deoarece scorţişoara este foarte aromată nu vei mai simţi nevoia să adaugi mult zahăr în dulciuri. O poţi pune chiar şi în cafea.
5 alimente care-ţi scad glicemia. Orzul
Numeroase studii au confirmat multiplele beneficii pentru sănătate a consumului de cereale integrale. Asociaţia nutriţioniştilor din Statele Unite a recomandat consumul a 3-5 porţii de cereale integrale pe zi în cazul adulţilor.
Orzul, în special, este bogat în beta-glucan, care scade nivelul de zahăr din sânge. Poate fi adăugat în supe, salate şi chiar aluaturi de prăjituri.
Află pe clickpentrufemei.ro ce alte alimente ajută ls scăderea glicemiei
Ai dureri? Masează zona cu acest amestec!
Coafuri simple şi de efect, gata în doar câteva minute