S-a sinucis fiindcă i se „ducea” blondul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frances Warren (26 de ani) s-a sinucis după ce şi-a „bombardat” stilistul cu telefoane şi mesaje, din disperarea faptului că i-a pierit nuanţa de blond.

Frances Warren era atât de îngrijorată de starea părului ei, mai exact de faptul că devine „galben sau portocaliu”, că voia cu disperare să şi-l rezolve. A devenit atât de anxioasă în privinţa podoabei capilare că a ajuns să trimită zeci de mesaje coafezei pentru a-i cere ajutorul, arată raportul poliţiei, citat de dailymail.co.uk. 

Ancheta, finalizată recentă, arată că imediat după întâlnirea sa cu stilista sa, care a avut loc în casa acesteia, la insistenţele britanicei, aceasta a dispărut. A fost găsită două zile mai târziu, pe 31 mai, la peste 100 de kilometri distanţă de casă, într-o pădure. Potrivit poliţiei, Frances Warren s-a spânzurat. 

Cu o noapte înainte să fie dată dispărută, britanica a trimis 50 de mesaje stilistei sale, în încercarea de a o convinge să vină să-i vadă părul. Potrivit anchetei în derulare, Frances era depresivă şi obsedată de părul său.

Cercetările realizate după moartea acesteia au scos la suprafaţă detalii importante despre starea de sănătate psihică a tinerei funcţionare britanice. Aceasta suferea de depresie, dar refuza orice tratament medicamentos, după cum a mărturisit prietenul acesteia. 

Părul său devenise o adevărată obsesie pentru ea, vizitele extrem de dese la salonul stilistei sale fiind deja o obişnuinţă.

„În ultimele două luni de viaţă, şi-a schimbat culoarea părului de patru sau cinci ori, dar era în permanenţă supărată din această cauză, nu voia să mă asculte când îi spuneam că este OK. I-a controlat viaţa, pur şi simplu”, a declarat prietenul britanicei. 

Pe 29 mai, aceasta a fost la casa stilistei sale, unde părul acesteia a fost vopsit atât de puternic, că devenise complet platinat. Cu toate acestea, Frances nu era mulţumită, refuzând să creadă că părul ei nu mai este „galben”. A plecat supărată din casa stilistei, moment în care a fost văzută ultima oară în viaţă.