Corul Madrigal a lansat videoclipul „Valurile Dunării”, de Ziua Marinei VIDEO

0
Publicat:

  Corul Naţional de Cameră „Madrigal - Marin Constantin" a lansat, marţi, cu ocazia Zilei Marinei Române, un videoclip dedicat tuturor marinarilor şi celor aflaţi pe mare în slujba ţării.  

La invitaţia Gărzii de Coastă a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, a filmat interpretarea celebrului vals "Valurile Dunării", compus de Iosif Ivanovici, în aranjamentul realizat special pentru ansamblu de către compozitorul Sabin Păutza. O premieră pentru Corul Madrigal, producţia video a fost realizată în largul Mării Negre, la bordul navei maritime "Ştefan cel Mare" - nava "amiral" a Gărzii de Coastă", potrivit unui comunicat de presă al Corului Madrigal.

Regia videoclipului este semnată de Emil Pantelimon iar la pian interpretează Abel Corban.

Producţia video a fost realizată în cadrul Turneului „Ave Maria", pe care Corul Naţional de Cameră „Madrigal - Marin Constantin" îl susţine la Constanţa până pe 16 august, şi se înscrie în programul aniversar „Madrigal 60", prin care ansamblul sărbătoreşte şase decenii de existenţă neîntreruptă.