Tottenham revine și câștigă cu Luton. Radu Drăgușin a fost integralist pentru Spurs

0
Publicat:

Radu Drăgușin a fost integralist pentru Tottenham, în victoria cu Luton, scor 2-1, în etapa 30 din Premier League.

Radu Drăgușin, integralist la Tottenham FOTO Facebook

Drăgușin a avut o evoluție sigură la primul meci ca titular pe teren propriu la Spurs, nu a fost vinovat la golul lui Luton și a contribuit la jocul de construcție al echipei lui, potrivit GSP. Jucătorul român a avut, de asemenea, multe faze în care a ieșit cu mingea la picior din apărare.

Meciul a debutat cu un start nefavorabil pentru Spurs, care au primit un gol în minutul 3. Chong a reușit să înscrie în colțul lung, finalizând un contraatac la care Drăgușin nu a putut interveni.

Șansa egalării a venit în minutul 21, când Son a avut o triplă ocazie în aceeași fază. Mai întâi, acesta l-a driblat pe portar și a trimis mingea în bara transversală, apoi a lovit bara laterală și a ricoșat. Balonul a ajuns la Werner, care a încercat să tragă, dar mingea a fost respinsă de un adversar. Apoi, Sarr a încercat să finalizeze, dar șutul său a fost respins de linia porții.

Egalarea pentru Tottenham a venit în partea a doua a meciului, printr-un autogol al lui Kabore, care a deviat mingea cu tibia în propria sa poartă.

Spurs au continuat să preseze și au ratat o altă ocazie de gol rar întâlnită. După un șut deviat al lui Werner, mingea a fost la un pas să treacă linia porții, dar a fost salvată de un fundaș de la Luton. Chiar și cu utilizarea tehnologiei goal line, arbitrul nu a validat golul, deoarece nu s-a confirmat trecerea completă a balonului peste linia porții.

Norocul s-a întors în favoarea lui Tottenham în minutul 86, când Son a reușit să înscrie după o deviere perfectă a balonului în urma unui șut. Această reușită a adus victoria pentru Spurs și a încheiat meciul cu scorul de 2-1 în favoarea echipei londoneze.

FINAL: Tottenham - Luton 2-1

Au marcat: Kabore (autogol) 51, Son 86 / Chong 3

Pentru al doilea meci consecutiv, Radu Drăgușin este titular la Tottenham

Tottenham - Luton. Echipele de start:

Tottenham: Vicario - Porro, Romero, Drăgușin, Udogie - Bissouma, Sarr - Kulusevski, Maddison, Werner - Son Rezerve: Austin, Bentancur, Davies, Emerson, Hojbjerg, B. Johnson, Lo Celso, Richarlison, Van de Ven

Luton Town: Kaminski - Burke, Mengi, Kabore - Berry, Mpanzu, Barkley, Doughty - Townsend, Chong - Morris Rezerve: Krul, Shea, J. Clark, Hashioka, J. Johnson, Nelson, Onyedinma, Piesold, Woodrow