Pus la zid din toate părțile, Radu Drăgușin e încurajat de Robbie Fowler, marele atacant al lui Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Drăgușin a fost aseară titular pentru prima dată la Tottenham, în meciul cu Fulham, pierdut cu scorul de 0-3. Mai mulți analiști TV i-au criticat evoluția fundașului român, iar o parte a suporterilor, care până acum clamau că e cel mai bun, au căzut acum în extrema cealaltă, spunând că e cel mai slab.

Radu Drăgușin, înfrângere la primul meci ca titular pentru Spurs. Foto Facebook
Radu Drăgușin, înfrângere la primul meci ca titular pentru Spurs. Foto Facebook

Însă Radu Drăgișin a făcut un meci în nota echipei, nefiind nici mai prejos, nici mai sus decât coechipierii săi, toți prinzând o zi mai proastă contra lui Fulham. Astfel că internaționalul tricolor are parte și de cuvinte de încurajare din partea oamenilor de fotbal. Prezent la un eveniment în România, Robbie Fowler a vorbit despre transferul fundașului în Premier League și i-a dat câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmeze pentru a avea evoluții cât mai bune.

Fostul mare atacant al celor de Liverpool a spus: "Fiecare jucător care ajunge în Premier League cu siguranță are ceva special. Orice echipă care transferă un jucător se asigură că este muncitor și talentat. Cu siguranță, Drăgușin este un jucător foarte bun. Rezultatul meciului cu Fulham a fost dezamăgitor pentru Tottenham și pentru fanii români, dar așa se întâmplă în Premier League. Sunt sigur că vom vedea evoluții mai bune din partea lui, va demonstra că este un jucător foarte bun.

Trebuie să asculte de părinți și de antrenori

Cheia pentru tinerii jucători este antrenamentul. Trebuie să asculte de părinți, de antrenori. Trebuie să încerce să fie cât se poate de buni, trebuie să se antreneze cât mai mult. Trebuie să asculte sfaturile antrenorilor și ale colegilor experimentați. Dacă fac lucrurile astea, vor avea mai multe șanse.

În viață trebuie să devii cât mai bun, trebuie să te dedici și să sacrifici multe lucruri. Toți fotbaliștii care au jucat în Premier League s-au dedicat și au sacrificat lucruri pentru a ajunge acolo", a declarat fostul atacant Robbie Fowler, în cadrul unui eveniment organizat la Muzeul Fotbalului din București.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite