Șumudică, pe patul spitalului în Turcia: comunicatul clubului despre starea românului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Șumudică are un debut nefericit de an! De fapt, problemele sale, cele de sănătate, au început de la finalul anului trecut, după cum Adevărul le-a detaliat aici. Doar că, odată ajuns în Turcia după vacanța de iarnă, tehnicianul celor de la Gaziantep părea că și-a recăpătat sănătatea. Mai ales că a fost pe bancă, vinerea trecută, în primul meci oficial din 2024: 2-2 acasă cu Pendikspor în campionat.

Marius Șumudică

Din păcate, după această partidă care l-a supărat pe Șumudică, în condițiile în care ai săi au fost egalați de la 2-0 în minutul 49, s-a înrăutățit și starea sa de sănătate. Și, potrivit presei locale, tehnicianul de 52 de ani a ajuns la spital. Semn că boala a lăsat urme asupra organismului său. Cum a și apărut deja o o fotografie cu Șumudică pe patul spitalului, clubul Gaziantep a reacționat printr-un comunicat preluat de Digi Sport.

Ce a anunțat clubul Gaziantep?

*Antrenorul nostru, Marius Șumudică, revenit în orașul nostru după ce s-a simțit rău săptămâna trecută, a fost internat din nou, ca urmare a stărilor de rău pe care le-a acuzat. S-a decis că tratamentul antrenorului nostru trebuie continuat. Acesta a fost supus unor investigații detaliate la Spitalul Sani Konukoglu, iar starea sa de sănătate se îmbunătățește. Îi dorim însănătoșire grabnică și sperăm că se va recupera cât mai repede posibil.