Gică Hagi, maestrul „resuscitărilor”, învins de indolența lui Budescu. L-a dat afară de la Farul după 8 luni

0
Publicat:

Constantin Budescu (35 de ani) a plecat de la Farul Constanța și nu va mai evolua pentru campioană în acest sezon, după doar 8 luni petrecute la formația lui Gică Hagi. Managerul, cunoscut pentru faptul că ia jucători pe care reușește să-i repună pe linia de plutire, a trebuit să se recunoască învins de comportamentul capriciosului mijlocaș. Pentru lipsa de implicare a lui Budescu în joc și la antrenamente, Farul a decis să se despartă de fotbalist.

Gică Hagi, exasperat de indolența lui Budescu. Foto Sportpictures

Aventura lui Constantin Budescu la Farul Constanța s-a încheiat după nici 8 luni. Tras pe linie moartă în acest an, veteranul de 35 ani nu va mai juca în acest sezon, chiar dacă au mai rămas 6 etape până la finalul play-off-ului Superligii. De altfel, decarul nu făcuse parte din lotul constănțenilor la ultimele două jocuri, Gică Hagi anunțând că este accidentat.

Constantinescu Budescu și-a luat la revedere de la colegii săi în această săptămână și a plecat la Ploiești pentru a-și rezolva câteva probleme personale, scrie gsp.ro. Contractul lui cu formația de pe Litoral expiră la finalul campionatului și nu va mai fi prelungit, iar Gică Hagi a anunțat că se va baza pe jucătorii tineri în lupta pentru poziția secundă în Superliga.

Constantin Budescu a rezistat doar 8 luni la Farul. Foto Facebook

Adus la începutul lunii august a anului trecut la Constanța, fostul internațional și-a trecut în cont 6 goluri și 7 pase decisive în campionat. La începutul play-off-ului a dispărut din formula de start, jucând doar 7 minute contra FCSB. Motivele pentru care Gică Hagi nu a mai apelat la serviciile sale au fost evoluțiile slabe din teren și lipsa de implicare de la antrenamente.