Gică Hagi, un nou pariu nebun. Rebelul Budescu va juca la campioana României

0
Publicat:

După ce l-a ”strunit” pe Denis Alibec și l-a transformat MVP-ul Superligii, Gică Hagi mai pune un pariu de senzație. Mijlocașul Constantin Budescu s-a despărțit de Petrolul și imediat a devenit noul jucător al Farului Constanța. Un fotbalist extrem de talentat, dar rebel și cu foarte multe toane - așa e văzut Budi.

Constantin Budescu a lăsat Petrolul pentru a juca la echipa campioană. Foto Farul
Constantin Budescu a lăsat Petrolul pentru a juca la echipa campioană. Foto Farul

Ajuns la 34 de ani, Budescu este unul dintre cei mai importanți fotbaliști români din ultimul deceniu. Are 17 selecții și 5 goluri pentru naționala României, a fost declarat cel mai bun fotbalist român în 2017 și este campion al României cu Astra Giurgiu în 2016, câștigător al Cupei României în 2014 și al Supercupei în 2015 cu aceeași echipă. În carieră a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu, FCSB, DL Yifang (China), Al-Shabab (Arabia Saudută), Damac FC (Arabia Saudită) sau FC Voluntari”, a anunțat Farul într-un cominicat.

E numărul 10 pe care îl tot căuta

Cât poate ajuta Constantin Budescu pe Farul Constanța? Gică Hagi e convins că și-a găsit numărul 10 pe care îl căuta de atâta vreme: „E numărul 10 care ne lipsea, care face diferența. El să fie încrezător, ambițios, să fie focusat, să vină la noi cu dorință să creeze, să facem lucruri împreună, iar noi să îl ajutăm să fie în forma cea mai bună. Să se simtă bine pe teren. Acestea sunt obiectivele. E o șansă pentru noi să lucrăm cu el și el să lucreze cu noi.

Budescu este un jucător extraordinar, din ce m-am interesat e o persoană fenomenală. Normal, sunt jucători cu personalitate, cu nume mare, nu e ușor de lucrat cu ei, dar trebuie să știi cum să faci lucrurile. Încercăm să îl facă să se simtă bine”, a explicat Gică Hagi de ce a mizat pe Budescu.

Farul e angrenată atât în campionat, cât și în cupele europene. Echipa lui Gică Hagi joacă joi contra estonienilor de la Flora Tallin pentru accederea în play-off-ul Conference League. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite