Djokovici, noi dezvăluiri: Cum s-a manifestat COVID-ul în cazul său şi de ce a părăsit carantina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BBC a difuzat, ieri, al doilea episod din interviul cu Novak Djokovici (Serbia, 34 de ani, 1 ATP), primul acordat de acesta după scandalul expulzării sale din Australia.

În partea secundă a dialogului cu reporterul Amol Rajan, Nole a atins o serie de subiecte importante:

*Despre faptul că a părăsit carantina, în decembrie, când avea COVID, pentru un interviu cu „L'Equipe“ - A fost o decizie greşită şi, dacă aş putea să dau timpul înapoi, n-aş mai face aşa ceva. Consider că „L'Equipe“ e printre cele mai bune publicaţii din lume. Şi jurnalistul lor, Franck Ramella, e un om pe care îl cunosc de mulţi ani şi avem o relaţie excelentă. Aranjaserăm data întâlnirii cu mult înainte. N-am vrut să-l dezamăgesc. Dacă ar fi trebuit să-i spun că am COVID? Categoric. Am greşit. Şi îmi pare foarte rău.

*Despre condiţiile pe care le-a avut, la Melbourne, la centrul de detenţie pentru refugiaţi - Cu siguranţă, n-au fost plăcute, dar nu vreau să stau aici şi să mă plâng de ele. Mai ales că eu am stat acolo 7 zile cu totul, pe când alţii stau acolo, de ani buni. M-a afectat puternic situaţia acelor oameni. Ce am îndurat eu, a fost, practic, nimic, comparativ cu drama acelor refugiaţi.

*Despre experienţele sale cu COVID-19 - Prima dată, în iunie 2020, am avut simptome clare şi nu erau uşoare. A doua oară, în decembrie 2021, am fost asimptomatic.

*Despre viitoarele sale participări, la Australian Open - Îmi doresc să joc acolo, dacă restricţiile vor fi relaxate. Pentru că iubesc să joc tenis. 

*Despre riscul ratării French Open 2022, competiţie rezervată vaccinaţilor - Da. Ştiu. E preţul pe care îl voi plăti pentru alegerea mea (n.r. - de a nu se vaccina). Sper, totuşi, că lucrurile se vor schimba până atunci (n.r. - privind condiţiile participării).

CITEŞTE ŞI:

Djokovici, în hotelul ororilor: Cum arată viaţa în locul unde a fost închis jucătorul numărul 1 al lumii

Djokovici, dezvăluire crucială: De ce a fost expulzat, de fapt, din Australia

Ryanair râde de nevaccinatul Djokovici: Postare ironică publicată pe Twitter

Mai multe pentru tine:
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”