X Factor 2021. Cine sunt cele trei concurente din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rând pe rând, cele doisprezece fete au urcat pe scenă, iar nouă dintre ele au auzit cuvintele grele ale mentorului Foto: Abtena 1

Mentorul grupei de fete, Florin Ristei, a fost pus în postura de a alege cele trei concurente care vor participa în următoarea etapă, Battle-urile. „Abia acum începe concursul”, a spus juratul, la X Factor.

Florin Ristei a aflat la începutul sezonului cu numărul zece X Factor, că va mentora grupa de fete. Seara trecută, juratul a decis concurenta care a întregit echipa sa din Bootcamp declarând: „Abeba Suardy mi-a fost alegerea pentru că are o voce exotică”. Rând pe rând, cele doisprezece fete au urcat pe scenă, iar nouă dintre ele au auzit cuvintele grele ale mentorului: „Cred în tine, cred că poţi să fii o artistă bună, dar nu îţi dau niciun scaun”.

Întrebat dacă există o diferenţă între a lucra cu fetele sau cu grupurile, juratul a răspuns: „E mult mai greu de lucrat cu fetele. Nu mă pricep prea bine la a gestiona partea emoţională”. Concurentele care au reuşit să-l impresioneze pe Florin Ristei prin voce, atitudine şi pregătire au fost Betty Iordăchescu, Bryana Holinger şi Daria Peltea. 

Citeşte articolul integral pe Click.ro.