Plantele medicinale îţi sporesc fertilitatea

Plantele medicinale îţi sporesc fertilitatea

Brânca-ursului acţionează asupra mobilităţii spermatozoizilor şi asupra calităţii spermei.

Dacă îţi doreşti să devii părinte şi rezultatul întârzie să apară apelează la soluţiile oferite de plantele medicinale. Atât femeile cât şi bărbaţii îşi pot spori fertilitatea cu ajutorul leacurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brânca-ursului, stimulent hormonal

Este cunoscută ca fiind cea mai bună plantă pentru probleme de fertilitate, mai ales datorită faptului că este unul dintre cele mai puternice stimulente hormonale şi tonice sexuale naturale, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

În cazul tratamentului cu branca-ursului la bărbaţi rezultatul este creşterea numărului de spermatozoizi. Planta acţionează şi asupra mobilităţii acestora şi asupra calităţii spermei. Tinctura de brânca-ursului ajută în cazul bărbaţilor atât la nivel hormonal cât şi psihic.

Administrarea la femei stimulează activitatea ovarelor, deoarece ajută la reîntinerirea organismul şi are efect reglator asupra ciclului menstrual.

Urzica întăreşte imunitatea

Celebră pentru înţepăturile ei, urzica întăreşte imunitatea. Printre numeroasele beneficii pe care ţi le oferă, acestă plantă se numără şi sporirea fertilităţii.

Este recomandat să consumi o dată la 3 zile o mână de urzici fierte, aşa simple sau în combinaţie cu alte legume sau cu lămâie. Şi zeama în care fierbi urzicile este bună de băut. Trebuie să ţii cont de faptul că acest tratament trebuie urmat pe parcursul a 2-3 luni şi nu trebuie să te supui surmenajului.

Seminţele de in te feresc de constipaţie

Sunt ideale pentru sănătatea tranzitului intestinal, mai ales la nivelul colonului. Au un efect puternic de detoxificare şi stimulează peristaltismul, ferindu-te astfel de apariţia constipaţiei.

Printre efectele seminţelor de in se regăseşte sporirea fertilităţii. Pentru asta este indicat să le consumi în stare crudă, ori de câte ori ai ocazia, o dată la 2 zile.

Află pe clicksanatate.ro ce infuzii sporesc fertilitatea!

5 remedii naturiste care te scapă de răguşeală

Ridichile previn constipaţia

citeste totul despre: