Borşul, leacul din cămară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O cură de o săptămână cu borş va deschide apetitul persoanelor aflate în convalescenţă.
O cură de o săptămână cu borş va deschide apetitul persoanelor aflate în convalescenţă.

Îl foloseşti pentru a prepara cele mai bune ciorbe, dar borşul crud poate fi utilizat ca adjuvant pentru tratarea a numeroase afecţiuni. Iată care sunt acestea!

Bun pentru bolile cardiovasculare

Colesterolul mărit este unul dintre factorii care favorizează apariţia bolilor de inimă. Însă 250 de ml de broş crud pe zi, contribuie la scăderea acestuia, împiedicând depunerea lui pe vasele de sânge. În acelaşi timp, scade tensiunea arterială, consumarea acestuia fiind recomandată pentru cei care au suferit un infarct de miocard sau care s-au confruntat cu alte boli de inimă.

Are rol detoxifiant

Cei care doresc să urmeze o astfel de cură, trebuie să ştie că ea se ţine cel mult două săptămâni, în care se bea o cană mică de borş, cu câteva minute înainte de masa principală. Borşul acru curăţă organiele interne, cum ar fi colonul şi rinichii, contribuind la buna funcţionare a acestora şi prevenind în acelaşi timp apariţia cancerului la colon.

Află pe clickpentrufemei.ro la ce mai este bun borşul crud

101 motive pentru o cură cu borş

Tratamentul miraculos din cămara ta: siropul din muguri de brad

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite