Ce să nu pui niciodată în salată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anumite
 ingrediente nu sunt potrivite pentru a fi adăugate în salate, deoarece 
îţi pot afecta sănătatea şi pot determina acumularea kilogramelor în 
plus.
Anumite ingrediente nu sunt potrivite pentru a fi adăugate în salate, deoarece îţi pot afecta sănătatea şi pot determina acumularea kilogramelor în plus.

Salata este felul de mâncare ideal pentru persoanale care ţin dietă, şi nu numai. Prin consumul legumelor sub formă de salate obţii doza zilnică necesară de substanţe nutritive esenţiale. Însă,o salată perfectă poate fi distrusă prin adăugarea unor ingrediente care nu sunt sănătoase.

Pui la cuptor, tofu sau creveţi

Aceste alimente adaugă calorii nedorite, plus că pot creşte nivelul de zahăr din organism. Din  acest motiv, salata nu mai devine prietena dietei.

Tăiţei crocanţi sau tortilla

Mai bine mănânci o pungi de chips-uri. O jumătate de cană de tăiţei crocanţi sau de tortilla pot adăuga 120 de calorii, fără a menţiona grăsimile pe care le conţine. În schimb, poţi opta pentru migdale, nuci, fistic sau alte produse bogate în grăsimi sănătoase.

Află ce să nu pui niciodată în salată pe clickpentrufemei.ro

Salata verde, aliatul organismului

Sosurile de salată, inamicii siluetei

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite