VIDEO Un video bizar stârneşte rumoare pe reţelele de socializare. Creatura care apare în filmare este asemănată cu un personaj din „Harry Potter“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dobby intr o filmare FOTO Facebook

O femeie a postat pe contul său de Facebook un filmuleţ cu ceea ce pare a fi o creatură ciudată care seamănă cu un elf din filmele „Harry Potter“. Filmarea despre care femeia spune că a fost făcută în faţa casei sale a stârnit discuţii aprinse pe social media.

Vivian Gomez, care locuieşte în Colorado, a postat filmuleţul pe Facebook, joi, alături de următoarea descriere: „M-am trezit duminică dimineaţă şi am văzut asta pe camera mea de supraveghere şi încerc să-mi dau seama... ce se întâmplă? Întâi am văzut o umbră îndepărtându-se de uşa mea de la intrare şi după aceea am văzut această creatură... a mai văzut cineva aşa ceva pe camerele sale? Celelalte camere nu au înregistrat asta dintr-un motiv sau altul“.

Postarea a generat 34.000 de reacţii şi peste 118.000 de distribuiri.

Utilizatorii social media au remarcat că „creatura“ seamănă cu Dobby, elful din seriile Harry Potter. Alţii au subliniat că filmuleţul poate fi fals sau alterat cu ajutorul photoshop-ului.

   

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite