VIDEO O prezentatoare TV şi-a arătat  goliciunea în timpul unui interviu cu premierul sârb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din timpul interviului „buclucaş” Captură YouTube
Imagine din timpul interviului „buclucaş” Captură YouTube

În timpul unui interviu pe teme politice, premierul sârb Ivica Dacici a fost pus într-o situaţie mai delicată, din care a ieşit în mod diplomat. Şeful Executivului de la Belgrad a fost victima unei farse savuroase, pusă la cale de realizatorii emisiunii, care s-au inspirat dintr-o scenă celebră din filmul „Basic Instinct”.

Dacici a răspuns invitaţiei de a participa la o emisiune pe teme politice, unde urma să discute despre aderarea Serbiei la Uniunea Europeană şi situaţia din Balcani. Ceea ce nu ştia înaltul oficial era că realizatorii unei emisiuni de farsa îi întinseseră o capcană.

Inspiraţi de scena din „Basic Instinct” („Instinct primar”) în care Sharon Stone, în timpul interogatoriului, îşi desface discret picioarele, lăsând să se înţeleagă că nu poartă lenjerie intimă, producătorii sârbi au decis să-i facă acelaşi lucru premierului sârb.

Astfel, prezentatoarea emisiunii a renunţat la un obiect vestimentar foarte important, iar în timpul interviului cu premierul sârb acesta şi-a desfăcut picioarele, asemeni lui Sharon Stone. Reacţia lui Dacici a fost savuroasă şi foarte asemănătoare poliţiştilor care o audiau pe Sharon.

Cunoscut pentru diplomaţia şi rafinamentul lui, Dacici a gustat gluma pusă la cale de realizatorii emisiunii Nemoguca Misija (Misiune Imposibilă), reuşind să iasă cu brio dintr-o situaţie stânjenitoare. La final, Dacici s-a şi îmbrăţişat cu realizatorii care i-au făcut farsa.

Videoclipul cu farsa făcută premierului sârb a ajuns pe YouTube şi a strâns peste 1,2 milioane de vizualizări în câteva zile.

Farsă deocheată pentru premierul Serbiei: reportera nu purta lenjerie intimă

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite