VIDEO O nouă metodă de slăbit: respiri şi scapi de excesul de kilograme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul actor Miki
Ryosuke pretinde că a slăbit 12 kilograme respirând profund FOTO Daily Mail
Fostul actor Miki Ryosuke pretinde că a slăbit 12 kilograme respirând profund FOTO Daily Mail

Practicând anumite tehnici de respiraţie timp de numai două minute în fiecare zi, fostul actor japonez Miki Ryosuke pretinde că a slăbit 13 kilograme în doar şapte săptămâni.


Long Breath Diet (Dieta Respiraţiei Prelungite), aşa se numeşte noua metodă de slăbit promovată de fostul actor japonez Miki Ryosuke, de 55 de ani. Acesta a descoperit metoda de slăbit prin intermediul tehnicilor speciale de slăbit printr-o întâmplare. El suferea de dureri puternice de spate şi practica respiraţia prelungită pentru a le atenua. Dar după şapte săptămâni, actorul a descoperit că, pe lângă efectul analgezic, respectivele tehnici de respiraţie au mai avut un rezultat: el a slăbit aproximativ 13 kilograme şi a scăpat de 12 centimetri din talie.

De fapt, „dieta“ constă în inspiraţii adânci şi expiraţii agresive, potrivit „Oddity Central“. Miki Ryosuke susţine că este suficient să practici aceste tehnici între două şi cinci minute pe zi pentru a vedea rapid rezultatele asupra siluetei.

Grăsimea este alcătuită din oxigen, carbon şi hidrogen

Explicaţia pentru efectul tehnicilor de respiraţie asupra kilogramelor în plus o oferă Jill Johnson, un alt promotor al slăbitului prin respiraţie: „Grăsimea este alcătuită din oxigen, carbon şi hidrogen. Atunci când oxigenul pe care îl inhalăm ajunge la moleculele de grăsime, le «arde» şi le transformă în dioxid de carbon şi apă. Sângele preia apoi dioxidul de carbon şi îl duce la plămâni, pentru a fi eliminat din corp prin expiraţie. Aşadar, cu cât corpul foloseşte mai mult oxigen, cu atât ardem mai multe grăsimi“.

Totuşi, există şi sceptici. Richard Godfrey, psiholog în cadrul British Olympic Medical Centre, spune că metoda este îndoielnică. „Respiraţia profundă şi exerciţiile blânde timp de cinci minute pe zi nu ne vor ajuta să ardem suficient de multe calorii pentru a slăbi cu adevărat“, spune el.

„Respiraţiile prea profunde pot chiar să dăuneze, să creeze un dezechilibru între oxigenul şi dioxidul de carbon din organism. Simptomele pot fi de la ameţeală până la leşin“, atrage atenţia şi profesorul Ian Macdonald, profesor de fiziologie a metabolismului în cadrul Şcolii de Ştiinţe Biomedicale din Derbyshire. 

Metoda cu care un bărbat a slăbit 13 kg în 7 săptămâni. Ce a făcut zilnic timp de 2 minute

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite