Proprietarii unui bar din Brooklyn vor să găsească bărbatul cu cel mai mic penis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Esenţele tari se păstreză în sticluţe mici? FOTO Gothamist.com
Esenţele tari se păstreză în sticluţe mici? FOTO Gothamist.com

La un bar din New York se va desfăşura un concurs cel puţin special în vară. Patronii localului vor să găsească bărbatul cu cel mai mic penis şi au anunţat acest lucru pe Internet.

Concursul pentru a găsi cel mai mic penis se va desfăşura la barul King County din Brooklyn pe 20 iulie. Cei de acolo şi-au anunţat intenţia de a găsi oameni pe site-ul Craiglist, notează Huffington Post. Iar concursul nu va fi pe cât de simplu s-ar putea crede, nu-şi vor scoate penisurile să şi le măsoare pe masă, ci câştigătorul va fi identificat de către un juriu (nu se menţionează dacă de specialitate sau nu).

Participanţii la acest concurs trebuie să aibă cel puţin 21 de ani şi să fie prezenţi în ziua concursului în bar, nu sunt acceptate fotografiile sau înregistrările video. Practic, cei interesaţi trebuie să se prezinte în carne, oase şi penis mic la King County şi să vadă cât de bine stau în comparaţie cu ceilalţi.

Competitorii vor fi îmbrăcaţi într-un costum similar celui purtat de Sacha Cohen Baron în filmul în care îl interpretează pe Borat, iar câştigătorul va primi o coroană, se va putea lăuda cu titlul 2013 Cel mai mic penis din Brooklyn şi va mai primi un premiu în bani care poate fi donat. 

Un concurs similar a fost pornit în Danemarca de un site cu caracter erotic în luna octombrie 2012. Organizatorii au spus atunci că au vrut să se simte bine şi oamenii mai puţin dotaţi. „Este incredibil cum media a speriat oamenii şi aceştia nu mai vor să fie cum sunt de fapt“, a declarat la acea dată Morten Fabricius, deţinătorul site-ului.

Costum à la Borat.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite