OZN deasupra unui avion? Imaginile care au stârnit controverse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea cu un OZN deasupra unui avion
Imaginea cu un OZN deasupra unui avion

Cotidianul „Daily Mail” a publicat o înregistrare video care înfăţişează un OZN deasupra unui avion. Obiectul neidentificat a fost surprins la scurt timp după decolarea avionului.

Înregistrarea video în care este surprins un OZN deasupra unui avion a fost surprinsă de către un martor pe aeroportul JFK din New York, în data de 7 iulie, informează „Daily Mail”. 

Russ Kellet, expert în obiecte zburătoare neidentificate, a declarat că niciun alt obiect nu s-ar fi putut afla la o proximitate atât de mare faţă de un avion. Deşi acesta nu a confirmat speculaţiile conform cărora obiectul filmat era un OZN deasupra unui avion, acesta nu a fost fost capabil nici să le infirme. 

Potrivit unui alt expert, citat de „Daily Mail”, obiectul care apare în înregistrare nu este o pasăre şi, cu siguranţă, nu este alt avion. 

Acesta nu este primul caz în care au fost raportate OZN-uri în apropierea aeronavelor. În data de 5 ianuarie 2014, pilotul unui avion A320, care decola de pe aeroportul Heathrow din Londra, a fost atât de sigur că a văzut un OZN încât a întrebat ceilalţi piloţi care au avut zboruri în vecinătate, dacă au trăit aceeaşi experienţă, informează „Daily Mail”. 

Momentul cu un OZN deasupra unui avion

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite