Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lista celor mai interesante lucruri pe care nu le ştiam până de curând este adusă în atenţia publicului, şi în această săptămână, de marea companie de televiziune britanică, BBC.

BBC a reunit şi în aceasta săptămână ştiri considerate drept lucruri cu adevărat noi, informaţii neprezentate până acum în ziare sau studii expuse în premieră de publicaţiile ştiinţifice.

1.În momentul în care călătoreşti cu avionul papilele gustative tind să intre într-o stare de amorţeală.

2.Suedezii vor plăti foarte mult pentru primele căpşuni apărute pe piaţa lor.

3.Muştele pot să-şi schimbe direcţia de zbor foarte repede, în mai puţin de cinci milisecunde.

4.Hawaii este statul în care este consumată cea mai mare cantitate de conserve din care de porc de pe tot cuprinsul SUA.

5.Muzicienii profesionişti contemporani încearcă să afle care este diferenţa între viorile Stradivarius şi instrumentele muzicale moderne prin „blind testing”.

6.Angajaţii Băncii Angliei din anii 1980 erau supuşi testelor de dexteritate prin impunerea folosirii în diferite probe a pensetelor şi şaibelor.

7.Deficitul de oţel din Uniunea Sovietică a împiedicat această ţară să realizeze cea mai înaltă structură metalică în 1922.

8.Persoanele care au numele de Eleanor au cea mai mare şansă din punct de vedere proporţional să intre la Universitatea din Oxford.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite