O tânără a primit un SMS de la bunica moartă: „Veghez asupra ta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Britanica obişnuia să-i trimită mesaje bunicei ei decedate, pentru a accepta mai uşor decesul FOTO: Arhivă Adevărul
Britanica obişnuia să-i trimită mesaje bunicei ei decedate, pentru a accepta mai uşor decesul FOTO: Arhivă Adevărul

O tânără din Marea Britanie a suferit un şoc după ce a primit un SMS de la bunica decedată, care fusese înmormântată cu telefonul mobil.

Lesley Emerson a încetat din viaţă în 2011, la vârsta de 59 de ani, iar familia a înmormântat-o cu obiectele ei preferate, printre care şi telefonul mobil. Nepoata pe nume Sheri a continuat să-i trimită mesaje şi după ce bătrâna a decedat, pentru a-şi alina durerea.

„Evident, ştiam că bunica nu ne va răspunde niciodată la mesaje, dar era felul nostru de a accepta pierderea ei, pentru că îi plăcea foarte mult să ne trimită mesaje“, spune Sheri.  

Tânăra în vârstă de 22 de ani a fost şocată când la unul dintre ele a primit un răspuns: „Veghez asupra ta“. „Am încremenit când am citit mesajul, eram în stare de şoc, nu ştiam ce să cred“, a declarat Sheri. Unchiul tinerei a sunat la numărul bunicii moarte şi a fost surprins să descopere că i-a răspuns un bărbat.

În cele din urmă, misterul a fost desluşit: numărul de telefon fusese retribuit de compania de telefonie mobilă. Bărbatul care l-a primit a crezut că mesajele erau glume făcute de prietenii lui şi a răspuns ca atare. Atât compania de telefonie, cât şi noul proprietar al numărului şi-au cerut scuze pentru confuzia creată.

Citiţi şi:

FOTO VIDEO Satul în care izbucnesc incendii din senin: extratereştri, strigoi sau demoni?

FOTO Omul-diavol, alungat de familie

O sculptură din Paris, care se aseamănă cu o jucărie sexuală, a provocat indignarea francezilor

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite