Erecţia i-a venit de hac: un bărbat a fost eliminat de la cursa cicliştilor în pielea goală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO cyclingweekly.co.uk
FOTO cyclingweekly.co.uk

Un concurent a fost eliminat anul acesta de la o competiţie nud de ciclism, World Naked Bike Ride, organizată în Kent, Marea Britanie, pentru că nu a reuşit să-şi stăpânească erecţia.

În ciuda faptului că la această cursă nud pe biciclete participă zeci sau sute de femei şi bărbaţi dezbrăcaţi, incidentele de acest tip sunt considerate neconforme cu regulamentul competiţiei, notează mashable.com.

Astfel, organizatorii au fost anunţaţi de mai multe persoane că un tânăr concurent are erecţie şi acesta a fost scos din rând. A fost sfătuit să-şi pună pantalonii pe el şi să renunţe la cursă, conform declaraţiilor oferite de poliţie.

 „Nu acceptăm astfel de comportamente, prin urmare am decis să-l eliminăm înainte de începerea cursei. Poliţia a decis să-i ia datele personale, dar nu va fi luată nicio măsură legală împotriva lui“, a declarat organizatorul Barry Freeman pentru o publicaţie locală.  

Poliţia din Kent a confirmat că organizatorii cursei i-au cerut unui individ să se îmbrace şi să plece de la competiţia demonstrativă. Wolrd Naked Bkie Ride este, de fapt, o modalitate de a protesta faţă de consumul de petrol şi de folosirea în exces a maşinilor ca mijloc de deplasare. 

ciclism

FOTO commons.wikimedia.org

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite