Deţinutul care îşi mănâncă, la propriu, celula în care stă închis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deţinut în vârstă de 17 ani, care a fost arestat pentru că a intrat prin efracţie într-o pizzerie din Chicago, suferă de o tulburare psihică ciudată: mănâncă orice obiect din metal. Astfel, el a început să mănânce diferite lucruri pe care le găseşte în celulă.

Lamont Cathey, care aşteaptă să fie judecată pentru furt dintr-o pizzerie, a fost internat în spital de 24 de ori în ultimul an, după ce a înghiţit diferite obiecte metalice, scrie Express.co.uk. Din această cauză, autorităţile au fost nevoite să plătească pentru tratamentul său peste 1 milion de dolari.

Avocaţii lui au cerut transferul într-un spital de psihiatrie, dar deocamdată tânărul trebuie să rămână la închisoare, în celula lui. Până acum, Lamont a mâncat bucăţi dintr-o cameră de supraveghere şi chiar dintr-un pat de spital.

Cara Smith, directorul executiv al închisorii Cook County, unde se află Lamont, se plânge că deţinutul mănâncă practic penitenciarul în care este închis.

Cazul lui nu este din păcate singular. Conform datelor oficiale, în penitenciarele din SUA sunt de 10 ori mai multe persoane cu afecţiuni psihice decât se regăsesc în azilele de specilaitate din această ţară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite