Visul londonez s-a încheiat pentru Horia Tecău. Românul a fost eliminat şi din proba de dublu mixt la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea mixtă formată din românul Horia Tecău şi indianca Sania Mirza a fost eliminată în sferturile de finală la Wimbledon de perechea alcătuită din canadianul Daniel Nestor şi jucătoarea franceză Kristina Mladenovici.

Horia Tecău rămăsese înainte de disputarea sferturilor de finală de dublu mixt singurul român rămas în competiţie la Wimbledon. Românul, care a făcut pereche cu indianca Sania Mirza, a cedat în sferturile de finală în faţa dublulul francezo-canadian Kristina Mladenovici / Daniel Nestor, cap de serie numărul 8.

Meciul a fost foarte echilibrat, ambele seturi jucându-se la tie-break, însă adversarii lui Tecău şi ai partenerei lui şi-au adjudecat în final victoria, scor 7-6, 7-6, calificându-se în semifinale.

Dacă la dublu mixt Tecău a fost eliminat în sferturi, pe tabolul de dublu masculin românul, alături de Max Mîrnîi, a părăsit competiţia în optimile de finală. În 2012, 2011 şi 2010, Tecău şi fostul său partener, suedezul Robert Lindstedt, au jucat de fiecare dată finala la Wimbledon.

Pentru performanţa realizată în acest an la Londra, Tecău şi indianca Sania Mirza vor primi un cec de 10.500 de lire sterline.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite