Viitor incert pentru Guardiola la Bayern: „Voi fi concediat dacă eşuez!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Tehnicianul lui Bayern Munchen se teme că un eventual insucces al lui Bayern Munchen în noua ediţie a Ligii Campionilor i-ar putea determina pe şefii bavarezi să-l demită.

Ratarea câştigării Ligii Campionilor în sezonul 2013/2014 a fost un eşec greu de digerat de conducerea lui Bayern Munchen, care i-a acordat în continuare susţinere antrenorului Pep Guardiola. Totuşi, tehnicianul spaniol este conştient că un nou insucces, în acest sezon, îi va fi fatal. 

"Nu este niciun secret, dacă nu câştig Liga, un alt antrenor va veni în locul meu anul viitor. Am venit la Bayern pentru a-mi face treaba cât mai bine posibil, aşa cum am făcut-o la Barcelona. Ceea ce s-a întâmplat cu Real Madrid a fost o ruşine pentru noi, nu pentru că am pierdut, ci pentru că am ratat o mare oportunitate", a precizat antrenorul, conform goal.com.

Pe de altă parte, Guardiola le cere răbdare şefilor bavarezi şi susţine că nu se poate alcătui o echipă competitivă într-un singur an. "Am nevoie de timp pentru a mă adapta fotbalului german, dar şi pentru ca Bayern să se adapteze ideilor mele. Acest proces este foarte dificil şi nu poate fi îndeplinit doar într-un an. Eu am venit dintr-o ţară diferită, unde se joacă un fotbal total diferit", a mai punctat Guardiola.

Bayern Munchen, cu tehnicianul iberic pe bancă, a câştigat sezonul trecut Bundesliga şi Cupa Germaniei, însă a eşuat lamentabil în Liga Campionilor, fiind învinsă în dublă manşă de Real Madrid cu scorul general de 5-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite