VIDEO Steaua - Petrolul 2-2: prea plictisiţi ca să mai joace fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manasse l-a faultat pe Adi Popa
Manasse l-a faultat pe Adi Popa

Formaţia din Ghencea e virtual campioană cu şapte etape înainte de finalul sezonului. Rezultatul? Elevii lui Laurenţtiu Reghecampf lasă senzaţia că sunt deja în vacanţă. După o remiză norocoasă, etapa trecută, în Giuleşti, acum roş-albaştrii au dezamăgit şi pe „Arena Naţională“.

Steaua se târâşte spre titlul cu numărul 24! Cu 15 puncte avans faţă de locul 2, e clar că Bourceanu şi compania aşteaptă doar trecerea etapelor până când vor deveni campioni şi din punct de vedere matematic. Şi nici nu pot fi condamnaţi foarte tare, fiindcă e greu să te motivezi, atunci când echipa de pe locul 2, Astra Giurgiu, tocmai a bifat prima victorie, după trei înfrângeri consecutive!

Cu Petrolul, în faţa a peste 30.000 de spectatori, bucureştenii au deschis scorul, după ce Manasse l-a faultat, clar, în careu pe Adi Popa. Raul Rusescu a transformat penalty-ul (23), ajungând abia la al doilea gol, în Liga I, în 2013.

Apoi, Steaua a „boicotat“ fotbalul şi a fost pedepsită exact înainte de pauză. Boudjemaa a centrat din corner, iar Hoban a reluat cu capul, de la 11 metri, de lângă un Tănase care a „dormit“, pierzându-şi omul din marcaj (45+1).

„Cadoul“ lui „Brad Pitt“

După pauză, elevii lui Reghecampf au continuat să facă act de prezenţă pe teren. Petrolul, în schimb, a jucat fotbal şi a avut cele mai mari ocazii. Prepeliţă şi Tătăruşanu au dovedit că sunt cu gândul în altă parte, atunci când primul a pasat tare spre portar, iar acesta aproape că a scăpat mingea în poartă (49)!

Apoi, goalkeeper-ul şi-a mai revenit, atunci când a plonjat salvator în faţa lui Bokila, şi a evitat golul de 2-1 (51). Lipsa de concentrare s-a mai văzut o dată în jocul Stelei, în minutul 58. Tătăruşanu a ieşit din careu pentru a respinge din faţa lui Bokila, însă a ratat complet balonul! Spre norocul portarului, Szukala a urmărit faza şi a respins din faţa atacantului. 

Steaua a fost trezită la viaţă de un „cadou“ primit de la Alexandru Tudor. Centralul poreclit „Brad Pitt“ n-a văzut un fault grosolan al lui Chiricheş asupra lui Gerlado, care a precedat un henţ în careu comis de Manasse. A doua lovitură de la 11 metri a fost transformată de Iasmin Latovlevici (79).

Roş-albaştrii au jucat însă atât de slab, încât n-au putut să-şi păstreze avantajul până la final. În minutul 84, după o lovitură liberă, Chiricheş a marcat un autogol, după o respingere ridicolă, iar Petrolul a plecat de pe „Arena Naţională“ cu un punct pe deplin meritat.

După 27 de meciuri, Steaua e lider cu 65 de puncte, cu 15 puncte peste Astra Giurgiu şi Pandurii, ocupantele locurilor 2 şi 3. Petrolul e pe 4 cu 49 de puncte.

CITEŞTE ŞI:

*„Analiza“ lui Gigi Becali după Steaua - Petrolul: „Suntem varză“. Latifundiarul a anunţat un transfer-bombă

*Cosmin Contra, furios după ce Alexandru Tudor a stricat Steaua - Petrolul

*„Reghe“, mai dur ca Becali: antrenorul şi-a făcut praf echipa, după Steaua - Petrolul

*După 2-2 cu Steaua, Petrolul a prins curaj. Bornescu a anunţat noul obiectiv al echipei

*S-a potolit „clovnul“: certat de Piţurcă, Latovlevici a avut o reacţie ciudată, după ce a marcat cu Petrolul

*Specie rară în fotbalului românesc: un patron şi-a lăudat echipa, deşi n-a câştigat

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite