VIDEO S-a potolit „clovnul“: certat de Piţurcă, Latovlevici a avut o reacţie ciudată, după ce a marcat cu Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa a celebrat Latovlevici reuşita cu Ajax
Aşa a celebrat Latovlevici reuşita cu Ajax

Fundaşul stânga al Stelei a mărturisit că, la antrenamente, lucrează la diferite „scenarii“ pentru a celebra reuşitele echipei. Cum acest lucru a adus, în mod stupid, excluderea sa de la echipa naţională, „Lato“ a schimbat foaia.

Victor Piţurcă a avut o explicaţie penibilă pentru neconvocarea lui Iasmin Latovlevici pentru „dubla“ cu Ungaria şi cu Olanda. „Am văzut că el nu e concentrat 100% la meciuri. Am văzut că face pe boxerul după goluri sau alte faze de genul ăsta. Mie nu-mi plac lucrurile astea. Nu poţi să faci pe clovnul. Sunt faze de liga a cincea. A contat foarte mult şi asta, dar şi jocul său. El a fost depăşit clar în nişte momente. Uitaţi-vă la meciul cu Ceahlăul“, a spus selecţionerul.

Văzând aceste afirmaţii ale lui Piţurcă, Latovlevici nu s-a mai bucurat, în niciun fel, după ce a înscris pentru Steaua, în partida cu Petrolul. Chestionat de jurnalişti, dacă s-a potolit pentru a-l mulţumi pe selecţioner, „Lato“ a încercat să „dribleze“ elegant subiectul.

„Nu mi-e frică să mă bucur. N-am făcut-o pentru că am jucat slab. M-aş fi bucurat să câştigăm cu golul meu, dar e bine şi aşa. Am prins o zi mai proastă, la fel ca la meciul cu Rapid, când mingea n-a vrut să intre în poartă“, a spus fundaşul roş-albaştrilor.

VEZI REACŢIA LUI LATOVLEVICI DUPĂ GOLUL CU PETROLUL

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite