VIDEO S-a trezit Cristiano Ronaldo! Meci cu şapte goluri şi trei bare, înaintea disputei dintre Real Madrid şi PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a reuşit primul hatt-trick din acest sezon de la Liga, contribuind din plin la succesul echipei sale, în meciul cu Real Sociedad.

Real Madrid a făcut scor cu Real Sociedad. Lucas Vasquez a dat primul gol al partidei după doar 48 de secunde. Oamenii lui Zidane au continuat să preseze: Benzema a avut o bară, iar Ronaldo a majorat diferenţa. Portughezul a luat şi el bara la ţintă, apoi Toni Kroos a dus scorul la 3- 0. Până la pauză, Ronaldo şi-a trecut în cont dubla.În partea a doua, Real Sociedad a fost echipa mai periculoasă. Juani a trimis şi el în bară, iar Bautista a redus din diferenţă, cu un şut la colţul scurt. Până la final, Ronaldo a reuşit hattrick-ul, primul pentru el în acest sezon Fostul mijlocaş al galacticilor, Illarramendi, a dat ultimul gol al întâlnirii.

S-a terminat 5-2 pentru Real, care marţi joacă primul meci cu PSG, din optimile Ligii Campionilor. în campionat, Realul e pe locul trei, cu 42 de puncte, la 16 puncte de rivala FC Barcelona. Ronaldo are 11 goluri în campionat, cu nouă mai puţin decât Messi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite