VIDEO Iranienii l-au scos din sărite pe Rădoi: fostul stelist a oprit meciul, după ce un adversar a tras de timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi (stânga)
Mirel Rădoi (stânga)

Fostul căpitan al Stelei e foarte apreciat în zona Golfului Persic pentru devotamentul şi spiritul său de luptă pe teren. Enervat din cauza ghinioanelor echipei sale în Liga Campionilor Asiei, mijlocaşul de 32 de ani a explodat.

Dacă a cucerit titlul la pas, în Emirate, pentru al doilea sezon consecutiv, în schimb, în Liga Campionilor Asiei, Al-Ain s-a lovit de toate ghinioanele de care n-a avut parte în campionat. Pe scurt, formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu a avut mai multe bare şi ratări uriaşe decât goluri marcate.

Scenariul s-a repetat şi în ultima etapă din faza grupelor, când Al-Ain avea nevoie de o victorie, acasă, cu Esteghlal (Iran), dar şi de un pas greşit făcut de Al-Hilal (Arabia Saudită), în deplasare, la Al-Rayyan (Qatar), pentru a putea spera la calificare.

Pe lângă faptul că saudiţii au câştigat, eliminând Al-Ain, jucătorii lui Oli au trăit şi un meci de coşmar cu Esteghlal, irosind ocazie după ocazie. Iar cum în fotbal cine nu marchează, primeşte gol, iranienii au punctat, pe final, din penalty, învingând cu 1-0.

Golul perşilor şi ratările echipei sale l-au enervat pe Rădoi. Site-ul stiridesport.ro a scris despre modul cum fostul stelist s-a răzbunat pe un adversar, deoarece acesta trăgea de timp. Iată faza:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite