VIDEO Faza care va face înconjurul lumii: o ratare şi un gol de cascadorii râsului în meciul CFR Cluj – Săgeata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua şi Pandurii sunt deja eliminate din Liga Campionilor, respectiv Liga Europa, iar România nu va avea nicio echipă în primăvara europeană. O explicaţie? Nivelul Ligii I a ajuns incredibil de slab, după cum s-a văzut, din nou, luni seară.

După o remiză şi o înfrângere în ultimele două runde, CFR Cluj a început partida cu Săgeata Năvodari, penultima din runda cu numărul 17, hotărâtă să câştige.

Ardelenii au avut nevoie de numai 2 minute pentru a deschide scorul, însă golul n-a venit după vreo schemă lucrată, ci după o fază de cascadorii râsului. 

Ce s-a întâmplat?

După un corner pentru CFR, goalkeeper-ul maghiar al oaspeţilor, Krisztian Pogacsics, a scăpat balonul în faţă. Aflat la doi metri de poarta goală, Vasile Maftei a reuşit „performanţa“ de a trimite paralel cu linia porţii, în loc să marcheze!

Faza a continuat, mingea a fost întoarsă la centrul terenului de fotbaliştii CFR-ului, iar de acolo croatul Damian Dokovici a trimis o pasă lungă, de 50 de metri, în careul oaspeţilor. Balonul n-a fost urmărit de nimeni, dar portarul Pogacsics a mai comis-o o dată, după ce, cu câteva secunde înainte, scăpase după o altă gafă. 

De această dată, el n-a judecat bine traiectoria balonului, care l-a sărit şi a intrat în plasă!

image

VEZI TOATĂ FAZA

Săgeata a rămas în zece oameni

Acest gol stupid le-a tăiat elanul celor de la Săgeata, iar până la pauză, scorul a devenit 3-0, după ce Maah (30) şi Rui Pedro (42) au înscris şi ei. Imediat după reluare, Deac a făcut 4-0 (46). 

Apoi, Săgeata a rămas în zece oameni, fiindcă Ionuţ Filip a luat al doilea „galben“ şi a fost eliminat (55). Cu un om mai puţin, Săgeata a punctat prin Sorian (65).

Dezastrul a fost completat pentru trupa lui Tibor Selymeş, care a încasat şi golurile de 5-1 şi 6-1, maracate de Deac (85), respectiv de Gabionetta (86).

CITEŞTE ŞI:

*CFR, prima mare lovitură pe piaţa de transferuri: clujenii vor un fotbalist de Liga Campionilor, care a ajuns într-o situaţie incredibilă în Arabia Saudită

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite